Kurşunlu Belediyesi, şehir şebekesinden kaçak su hattı çeken kişiler hakkında cezai işlem uyguladı ve sorumlular hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Belediye, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, kaçak su kullanımı tespit edilen vatandaşlara yönelik yapılan işlemler hakkında bilgi verdi.

Belediyeden Yapılan Açıklama:

"Belediyemiz zabıta müdürlüğü ile su ve kanalizasyon ekiplerimiz tarafından yapılan kontrollerde, bazı vatandaşlarımızın Belediyemizin şehir şebekesinden kaçak su kullandığı tespit edilmiştir. Bu kişi/kişilere Belediyemiz tarafından gerekli cezai işlem uygulanmış olup; adli süreç başlatılmış ve Kurşunlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na da suç duyurusunda bulunulmuştur. Belediye yönetimimiz kanun dışı bu tür eylemlere asla müsaade etmemiştir, etmeyecektir."

Kurşunlu'da Belediyesi Derelere Müdahale Etti! Tehlikeye Karşı Büyük Hamle! Kurşunlu'da Belediyesi Derelere Müdahale Etti! Tehlikeye Karşı Büyük Hamle!

Açıklamada ayrıca, vatandaşların kamu ve toplum vicdanına sığmayan bu tür gayri ahlaki tutum ve davranışlardan kaçınmaları gerektiği vurgulandı. Belediye, beytül mala sahip çıkmanın önemine dikkat çekti ve sağduyulu vatandaşlardan bu tür davranışlarda bulunan kişileri belediyenin zabıta müdürlüğüne veya Hilal Masaya ihbar etmelerini rica etti.

Bu tür eylemlere karşı belediyenin kararlılıkla mücadele edeceği belirtilirken, vatandaşların da kamu malını koruma bilinciyle hareket etmeleri istendi. Kurşunlu Belediyesi, şehir şebekesinden kaçak su kullanımının önlenmesi ve sorumluların cezalandırılması konusunda gereken tüm adımları atmaya devam edeceğini duyurdu.

Haber: Burak Kaya

Kurşunlu Belediyesi, Şehir Şebekesinden Kaçak Su Hattı Çeken Kişiler Hakkında Cezai Işlem Uyguladı2-1

Kurşunlu Belediyesi, Şehir Şebekesinden Kaçak Su Hattı Çeken Kişiler Hakkında Cezai Işlem Uyguladı1-1

Kurşunlu Belediyesi, Şehir Şebekesinden Kaçak Su Hattı Çeken Kişiler Hakkında Cezai Işlem Uyguladı-1

Kaynak: Burak Kaya