Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, pazarcı esnafı Yiğit Laç ile husumetlisi E.T. arasında çıkan kavga kanlı bir olayla sonuçlandı. Olay, Köse Sokak Doğu Kışla Pazaryeri'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yiğit Laç ile E.T. arasında "Adam mısın sen?" diyerek başlayan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında E.T., Yiğit Laç'ı kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Kavgayı ayırmaya çalışan diğer bir esnaf olan Ali B. ise bacağından yaralandı.

Kanlar içinde yere yığılan Yiğit Laç ve Ali B.'nin durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Ancak Yiğit Laç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan saldırgan E.T.'nin yakalanması için polis tarafından geniş çaplı bir çalışma başlatıldı. Olay, yerel halkta büyük bir şok etkisi yarattı ve güvenlik kaygılarını artırdı.

Malatya'da çalınan 2,5 milyon TL değerindeki şap makinesi bulundu Malatya'da çalınan 2,5 milyon TL değerindeki şap makinesi bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı