Gerger’de Şok Eden Olay: Elektrik Direğinde Asılı Halde Erkek Cesedi Gerger’de Şok Eden Olay: Elektrik Direğinde Asılı Halde Erkek Cesedi

İzmir’in Torbalı ilçesi, Bülent Şengün isimli bir şahsın gerçekleştirdiği gasp ve cinayetlerle sarsıldı. Şengün’ün suç zinciri, Ayrancılar Mahallesi’nde başladı. Bir süre önce cezaevinde tanıştığı eski mahkum arkadaşı Arif Karabacak’ın taksisine binen Şengün, Yazıbaşı Mahallesi’ne geldikten sonra yanında getirdiği tabanca ile Karabacak’ı gasbetti. Taksici Karabacak'ı ensesinden vurarak öldüren Şengün, aracın içindeki paraları alarak kaçtı. Şengün, yolda bir hafif ticari araç gasbedip Karabağlar ilçesine doğru kaçışını sürdürdü.

Kaçış sırasında bir markete giren Şengün, market çalışanı 16 yaşındaki İlayda Algar’ı soymaya çalıştı. Ancak dirençle karşılaşan Şengün, genç kızı tabancayla vurarak ağır yaraladı. Karabağlar’a ulaşan Şengün, Paşaköprü Mezarlığı yakınlarında bir ATM’den para çeken Engin K.’yı gasbedip, aynı tabancayla öldürdü. Zanlı, ardından Gümüldür yönüne kaçtı.

Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan Bülent Şengün, üzerinde 13 adet ecstasy hap ile birlikte gözaltına alındı. Şengün'ün, işlediği tüm suçları uyuşturucu parası bulmak amacıyla gerçekleştirdiği belirlendi.

Zanlının geçmişi de karanlık. 2004 yılında Torbalı’da Salih Şahin adlı bir kişiyi para için öldürdüğü ortaya çıktı. Bu suçtan dolayı ömür boyu hapse mahkum edilen Şengün, son olaylarla İzmir’i yeniden dehşete sürükledi.

Torbalı’da başlayan ve İzmir geneline yayılan bu kanlı suç zinciri, şehrin her köşesinde korku ve tedirginlik yarattı. İki kişinin hayatını kaybettiği ve üç kişinin yaralandığı olayların ardından polis, geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Şengün’ün yargı süreci ise merakla bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı