İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı her yıl yüzlerce Çankırılı öğrenciye burs vererek geleceklerine katkı sağlamaya devam ediyor.

Üniversite ve Orta Öğretim öğrencilerine verdiği burslar ile Çankırılı gençlerin umudu olan İstanbul Çankırılılar Vakfı'nın bur ağı her geçen yıl artarak büyümeye devam ediyor.

Ramazan ayı vesilesiyle daha çok Çankırılı gencin burs imkanlarından faydalanması için Çankırılılara çağrıda bulunan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı vatandaşların zekat ve fitrelerine talip olduğunu duyurdu.

Çankırılılara kısa sms ile bilgilendirmede bulunan İstanbul Çankırılılar Vakfı zekat ve fitrelerin öğrencilere burs olarak verilmesi için hemşehrilerine çağrıda bulundu.

Yetenek sınavları hakkında merak edilenler cevaplandı Yetenek sınavları hakkında merak edilenler cevaplandı

İstanbul Çankırılılar Vakfı tarafından iletilen mesajda şu ifadelere yer verildi.

Degerli Hemsehrilerimiz,Çankirili genclerin gelecegi icin Zekat ve Fitrelerinizi Vakfimiza bagislayabilirsiniz.Bagislariniz Üniversite ve Orta Ögretim ögrencilerine burs olarak verilmektedir. 
Hesap Bilgilerimiz; ÇANKIRI EGITIM KÜLTÜR VE YARDIMLASMA VAKFI T.C.IS BANKASI KOCAMUSTAFA PASA SUBESI IBAN: TR62 0006 4000 0011 1051 1266 86 Irtibat.:0212 274 85 00-0505 817 18 18 

Muhabir: Furkan Ercan