Memleketine ziyarete veya turistik bir seyehate gitmek isteyen vatandaşlar, gidiş yolları aramaya başladı. İstanbul'dan Çankırı'ya gidecek vatantaşlar kaç kilometre yol gidecek? İstanbul - Çankırı arası kaç kilometre? İstanbul - Çankırı arası otobüsle ne kadar sürüyor?

İstanbul - Çankırı arası kaç kilometre?

2024 yılı güncel verilere göre güvenli ve en hızlı güzergahlar kullanıldığında İstanbul - Çankırı arası yaklaşık 470 kilometredir. Elbette bu rakam, İstanbul'un hangi ilçesinden yola çıktığınıza göre değişiklik gösterir. Örneğin İstanbul'un Tuzla ilçesinden yola çıktığınızda bu mesafe 420 kilometreye kadar düşmektedir. Öte yandan İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinden yola çıkarsanız bu mesafeye 500 kilometreye kadar artabilir. Bu mesafede gidiş hızı, seyahatinizde kullandığınız ulaşım yöntemine göre değişmektedir. Öte yandan Karayolları Genel Müdürlüğü'nün ücretli yolları da bu mesafeyi hızlandırabilir. 

Cankiri Otobus Kac Saat-1

Barış Boyun kimdir? Nereli, ne iş yapıyor? Barış Boyun kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

İstanbul'dan Çankırı'ya arası otobüsle ne kadar sürede gidilir?

İstanbul'dan Çankırı'ya otobüsle ortalam 7 saat 30 dakikada gidilmektedir. Bu yolculukta kişisel araç tercih edilirse bu süre, yaklaşık 5 saate kadar düşebilir. İstanbul'dan Çankırı'ya uçakla gitmeyi düşünen vatandaşların ise önce Çankırı'nın komşusu olan Ankara'ya, ardından otobüsle Çankırı'ya gelmesi gerekmektedir ki bu güzergah da ortalama 3-4 saat sürmektedir.

Cankiri Otobus Terminali-1

İstanbul - Çankırı arası otobüs firmaları

  • Kastamonu Güven Turizm

  • Özlem Seyahat

  • Metro Turizm

İstanbul - Çankırı arası otobüs bileti fiyatları

İstanbul'dan Çankırı'ya giden otobüs firmalarının 2024 yılı için belirlediği bilet fiyatı 700 Türk Lirası ile 800 Türk Lirası arasında değişiklik göstermektedir.

Kaynak: Haber Merkezi