Egemen Kaan Mustan ve Hasan Mustan, baba - oğul olarak Yotube'da video çekiyorlar. "SeseGel Çocuk" isimli Youtube kanalında baba oğul oyun oynuyor ve hazırladıkları şarkıları söylüyorlar. Bu şarkılar genelde oynadıkları video oyunlar ile ilgili oluyor. Bu şarkılar arasından en dikkat çeken şarkılar ise "Kazım Usta" ve "Paytak" isimli şarkılar.

Whatsapp Image 2024 06 13 At 13.01.25

Çocuklar tarafından yoğun ilgi gören bu kanalda baba - oğul oldukça eğleniyor gibi görünüyorlar. Küçük yaş grubundaki izleyicilerin sık sık izlediği bu kanal, son zamanlarda içerik üretmiyor. Bunun yerine Hasan Mustan, gençler ve yetişkinlere yönelik video oyunlarını oynayıp, deneyimlerini aktardığı "SeseGel" adlı kanala içerik üretmeye devam ediyor. Bunun sebebi ise Egemen Kaan Mustan'ın anne ve babasının ayrılmış olamaları. 

Yavuz Engin kimdir? Olayı ne? Yavuz Engin kimdir? Olayı ne?

Egemen Kaan Mustan'ın ebeveynlerinin ayrılması üzerine Egemen Kaan, annesiyle birlikte yaşamayı tercih etmiş. Böylece "SeseGel Çocuk" isimli Youtube kanalı askıya alınmış gibi görünüyor. Kanalın izleyicileri ise bu duruma oldukça üzülmüş durumda. Kanalın artık büyümüş eski izleyicileri bile "Çok üzüldüm, çocukken çok izlerdim." şeklinde yorum yaptılar.

Kaynak: Haber Merkezi