ÖZEL HABER/Ilgaz Yazı Köyü kırsalında, Mayıs ayında temeli atılan büyük konut ve ticaret merkezi inşaatı hızla ilerliyor. Toplamda 244 konut ve 2 dükkânın bulunduğu projenin kaba inşaatı tamamlanırken, Ilgaz Belediyesi de alt yapı çalışmalarını başarıyla sonlandırdı.

Ilgaz Belediyesi Fen İşleri Garaj Amirliği tarafından 15 gün önce başlatılan alt yapı çalışmaları tamamlandı. Bu kapsamda, TOKİ konutlarının Çankırı Caddesi'ndeki kanalizasyon hattına 500 metre mesafede, toplam 22’lik 300 boru döşendi. Bu önemli adım, bölgenin altyapısının güçlendirilmesini ve proje sürecinin aksamadan devam etmesini sağladı.

Ilgaz’da Büyük Yapılaşma Hız Kesmeden Devam Ediyor 244 Konut Ve 2 Dükkan İçin Altyapı Çalışmaları Bitti!-1

Proje, tünel kalıp sistemi kullanılarak inşa edilen 244 konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılan 2 dükkânlı ticaret merkezi ve bir camiyi içeriyor. Ayrıca, çevre düzenlemesi ve alt yapı çalışmaları da proje kapsamına dahil. Yüklenici firma, tüm bu yapıların inşaatını ve çevre düzenlemesini 400 takvim gününde tamamlamayı hedefliyor.

Güneş Enerjisiyle Maliyetler Düşüyor: Ilgaz'ın Yeni Santrali Faaliyette! Güneş Enerjisiyle Maliyetler Düşüyor: Ilgaz'ın Yeni Santrali Faaliyette!

Ilgaz’ın gelişimi için önemli bir adım olan bu projeyle, bölgenin konut ve ticaret alanındaki ihtiyaçları karşılanacak, yerleşim alanı modern altyapıya kavuşacak. Bu proje, Ilgaz’ın kırsal bölgelerindeki yaşam kalitesini artıracak ve bölge halkına önemli avantajlar sağlayacak.

HABER: Burak Kaya
 


Ilgaz’da Büyük Yapılaşma Hız Kesmeden Devam Ediyor 244 Konut Ve 2 Dükkan İçin Altyapı Çalışmaları Bitti!1

Kaynak: Burak Kaya