Çankırı’da Özel Harekat Polisleri ve İstasyon Çalışanı Arasında Kavga: Yakıt Vermeme Gerginliği Çankırı’da Özel Harekat Polisleri ve İstasyon Çalışanı Arasında Kavga: Yakıt Vermeme Gerginliği

ÖZELHABER/ Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulhaluk Longa, İl Müdürlüğü bünyesinde Kadın Hizmetleri birimlerinde görevli personellerden yürüttükleri çalışmalar hakkında brifing aldı. Kadın Hizmetleri birimlerinin sunduğu hizmetlerin detaylı bir şekilde ele alındığı toplantıda, Longa, yapılan çalışmaların toplumun refahı ve kadınların sosyal hayata katılımı açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

İl Müdürlüğü tarafından yürütülen projelerin başarılı bir şekilde devam etmesinin, personelin özverili çalışmaları sayesinde olduğunu ifade eden Longa, Kadın Hizmetleri personeline teşekkür ederek, kıymetli katkılarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Toplantı sonrasında Longa, kadınların daha iyi yaşam koşullarına kavuşması için sosyal projelerin geliştirilmesinin ve mevcut çalışmaların genişletilmesinin öncelikli hedefler arasında olduğunu belirtti. Kadın Hizmetleri birimlerinin sunduğu destekler, kadınların güçlendirilmesi ve aile içi ilişkilerin sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi açısından önemli bir rol oynamakta. Longa, bu çalışmalarda emeği geçen tüm mesai arkadaşlarına teşekkürlerini ileterek, yeni projeler üzerinde de yoğun bir şekilde çalışacaklarını ifade etti.

Kaynak: Berkay Tozlu