ÖZELHABER/ Sendika, Ilgaz Belediyesinde çalışan ve kalp ameliyatı olan üyesi Sedat Enli ve yine Ameliyat olan Şenol Çapraz’ın  Annesini tedavi sürecinde yalnız bırakmadı. Üyelerinin kan ihtiyacından ailesine kalacak yer teminine kadar her şeyiyle ilgilenen sendikanın vefakâr tutumu takdir topladı.
Ilgaz Belediyesinde çalışan Hizmet-İş Sendikası üyesi Sedat Enli ve Şenol Çapraz’ın Annesi Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi Cebeci Tıp Fakültesi Hastanesi'nde başarılı bir ameliyatı geçirdi. 

Ilgaz Belediyesi’nden Öğrencilere Hem Spor Hem Eğitim Desteği Ilgaz Belediyesi’nden Öğrencilere Hem Spor Hem Eğitim Desteği


Hizmet-İş Sendikası Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Recep Dere, Sedat Enli ve Şenol Çapraz’ın Annesini ve ailesini  hastanede ziyaret ederek, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve yönetim kurulu ile Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk ‘ün geçmiş olsun dileklerini iletti.
Sedat Enli, Şenol  Çapraz’ın Annesi ve ailesinin hem ziyaretten hem de üyesi olduğu Hizmet-İş Sendikasının kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı moralinin son derece yüksek olduğu gözlendi.


Ziyaret’ten  sonra açıklamada bulunan Hizmet-İş Sendikası Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Recep Dere, “Hizmet-İş Sendikası olarak Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın talimatı doğrultusunda, diğer sendikalardan farklı olarak üyelerimizle sadece sözleşme süreçlerinde değil, iyi ve kötü günde tüm süreçlerde maddi ve manevi noktada yanlarında oluyoruz” dedi.


Ilgaz Belediyesinde çalışan Hizmet-İş Sendikası üyelerimizin durumunu öğrendikten sonra hemen harekete geçtiklerini kaydeden Dere, üyelerimizin kan ihtiyacından ailesine kalacak yer temine kadar her konuda yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.
Hizmet-İş Sendikası olarak Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Ilgaz Belediye Başkanımız Mehmed Öztürk’ün hem Sedat Enli hemde Şenol Çapraz’ın  Annesinin sağlık durumunu yakından takip ettiklerini de belirten Dere, Başkan Arslan ve Öztürk’e tedavi süreciyle ilgili devamlı bilgi verdiklerini kaydetti. Ayrıca Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk ‘e Teşekkür etti.

Kaynak: Berkay Tozlu