İstanbul Aydın Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapan Dr. Jane merak konusu oldu. Bu yazıda "Hazar Vural Jane kimdir? ", "Hazar Vural Jane evli mi, eşi kim?" ve "Hazar Vural Jane ne iş yapıyor?" sorularının cevaplarını bulabileceksiniz.

Seçil Erzan kimdir? Neden cezaevinde, mesleği ne? Seçil Erzan kimdir? Neden cezaevinde, mesleği ne?

Hazar Vural Jane kimdir? 

Hazar Vural Jane, Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden 2009 yılında mezun oldu. Yüksek lisansını 2012 yılında Harp Akademileri, Stratejik Araştırmalar Enstitüsü'nde "İran Toplum Yapısının Dış Politikasına ve Ortadoğu Güvenliğine Etkileri" başlıklı teziyle tamamladı. Doktora eğitimini ise Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde, "Velayeti Fakih ve İran Dış Politikası: Ali Hamaney’in Konumu" başlıklı teziyle sürdürmektedir. 

Şu anda İstanbul Aydın Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapan Dr. Jane, Diplomasi Araştırmaları Derneği (DARD) üyesidir. Uzmanlık alanları arasında İran, Ortadoğu siyaseti ve dış politika analizi bulunmaktadır. Akademik kariyeri boyunca bu konular üzerine birçok yayın yapmış ve önemli katkılarda bulunmuştur. Özellikle İran’ın dış politikası ve Ali Hamaney’in liderlik rolü üzerine yaptığı çalışmalarla tanınmaktadır. Dr. Vural Jane, eğitim ve öğretimdeki deneyimiyle genç araştırmacılara ilham vermekte ve bu alandaki bilgi birikimini paylaşmaktadır.

Hazar Vural Jane Kimdir

Hazar Vural Jane evli mi, eşi kim?

Hazar Vural Jane'in özel hayatı hakkında kamuoyuna açıklanmış detaylar bulunmamaktadır. Kişisel bilgileri ve aile yaşamı hakkında genellikle geniş bilgiye ulaşmak zordur ve bu tür bilgilerin paylaşımı genellikle kişisel tercihlere ve gizliliğe bağlıdır.

Hazar Vural Jane ne iş yapıyor?

Hazar Vural Jane, akademik alanda ve uluslararası ilişkiler üzerine uzmanlaşmış bir isimdir. Şu anda İstanbul Aydın Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Eğitim ve öğretim alanındaki faaliyetlerinin yanı sıra, Diplomasi Araştırmaları Derneği (DARD) üyesidir.

Hazar Vural Jane’in akademik çalışmaları, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler alanlarına odaklanmıştır. Yüksek lisans ve doktora çalışmalarında, özellikle İran'ın dış politikası ve Ortadoğu güvenliği konularında derinlemesine araştırmalar yapmıştır. Bu bağlamda, İran toplum yapısının dış politikaya etkileri ve İran'da dini liderlerin dış politika karar alma sürecindeki rolü gibi konular üzerinde çalışmalar yapmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi