AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından Batman İl Başkanlığına atanan Hüseyin Şansi gündeme geldi. "Hüseyin Şansi kimdir?", "Hüseyin Şansi aslen nereli?" ve "Hüseyin Şansi kaç yaşında?" sorularının cevaplarına ulaşabileceksiniz.

Hüseyin Şansi kimdir?

Hüseyin Şansi, 1978 yılında Batman’da doğdu ve ilkokuldan liseye kadar eğitimini burada tamamladı. Biyoloji, Adalet ve Çalışma Ekonomisi alanlarında lisans eğitimi aldı ve orta düzeyde İngilizce ile Arapça bilgisine sahiptir. Şu anda Batman Sosyal Güvenlik Kurumu'nda İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Kamu bürokrasisinde uzun yıllar çeşitli görevlerde bulunan Şansi, Batman’ın demografik ve sosyo-kültürel yapısını yakından tanıdı. Ayrıca, Milli Gençlik Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti ve Kızılay gibi teşkilatlarda aktif roller üstlenmiştir.

Evli ve beş çocuk babası olan Şansi, AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından Batman İl Başkanlığına atanmıştır. Açıklamada, "Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı Sayın Abdullah Akif Gür'e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz." ifadesi yer aldı.

Hüseyin Şansi Kimdir

Hüseyin Şansi aslen nereli?

Hüseyin Şansi, Batman'da doğmuştur ve aslen Batmanlıdır.

Nilgün Yılmaz kimdir? Dilan Polat'ın yengesi Nilgün Yılmaz tahliye oldu mu? Nilgün Yılmaz kimdir? Dilan Polat'ın yengesi Nilgün Yılmaz tahliye oldu mu?

Hüseyin Şansi kaç yaşında?

Hüseyin Şansi 1978 yılında dünyaya gelmiştir. Buna göre 2024 yılı itibarıyla 46 yaşındadır.

Hüseyin Şansi ne iş yapıyor?

Hüseyin Şansi, Batman Sosyal Güvenlik Kurumu'nda İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı, Batman İl Başkanlığına atandı. Kamu bürokrasisinde uzun yıllar çeşitli görevlerde bulunmuş, Batman'ın demografik ve sosyo-kültürel yapısını yakından tanımıştır. Ayrıca, Milli Gençlik Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti ve Kızılay gibi sivil toplum kuruluşlarında da aktif olarak rol almaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi