Hatay'da mide kanseri ile mücadele eden ve 3 gün önce hayatını kaybeden Necah Abu Hıdır'ın cenaze işlemi sırasında yaşanan olay, büyük paniğe neden oldu. Antakya'nın Üzümdalı Mahallesi'nde yaşayan 60 yaşındaki Necah Abu Hıdır, mide kanseri nedeniyle durumu ağırlaşınca Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Hıdır, üç gün önce hayatını kaybetti. Ailesi tarafından teslim alınan cansız bedeni, defnedilmek üzere Reyhanlı Mezarlığı'na getirildi.

Gasilhanede yıkama işlemi sırasında Necah Abu Hıdır’ın su ile teması esnasında gözlerini açtığını gören gassal ve ailesi büyük bir panik yaşadı. Durumun fark edilmesi üzerine hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler, kadının ölümünün gerçekleştiğini doğruladı ve cansız bedeni yeniden hastaneye götürdü. Yapılan kontroller sonucunda, Hıdır’ın ölümünün kesinleştiği tespit edildi.

Ailesi ise annelerinin gasilhanede yeniden canlandığını ve iki kez öldüğünü iddia etti. Yaşanan bu olay, hem gasilhane çalışanları hem de ailenin büyük bir şaşkınlık ve panik yaşamasına neden oldu. Cenaze işlemleri tamamlanan Necah Abu Hıdır, Reyhanlı Mezarlığı'nda defnedildi.

Kardeşinin Kimliğiyle Polisi Kandırmaya Çalıştı, Yakalandı Kardeşinin Kimliğiyle Polisi Kandırmaya Çalıştı, Yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı