Antalya'nın Kepez ilçesinde, sosyal medyada paylaşılan bir çiçek fotoğrafı yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. Olay, 12 Ekim Cumartesi günü Altınova Düden Mahallesi’nde bulunan bir çiçek deposunda meydana geldi. Kıvanç Ş. (34), yabancı uyruklu eşinin sosyal medya hesabından paylaştığı çiçek buketi fotoğrafının, Eşref Yunus Yıldırıcı'nın (29) kız kardeşi F.Y. tarafından işletmenin sosyal medya hesabında izinsiz olarak paylaşıldığını fark etti. Fotoğrafın paylaşımı üzerine Kıvanç Ş. ve Yıldırıcı arasında bir tartışma başladı.

Tartışma sonrası, Eşref Yunus Yıldırıcı kardeşinin hata yaptığını kabul ederek fotoğrafı sosyal medya hesabından sildi ve Kıvanç Ş.'den özür diledi. Ancak Kıvanç Ş., özrü kabul etmeyerek öfkelendi ve aynı gün akşam saatlerinde Yıldırıcı’nın çalıştığı çiçek deposuna gitti. Depoda bir süre konuşan ikili arasında gerilim yeniden yükseldi ve Kıvanç Ş., Yıldırıcı’ya yumruk atmaya başladı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, aldığı darbe sonucu yere yığılan Yıldırıcı, beyin kanaması geçirerek bilincini kaybetti. Öfkesi dinmeyen Kıvanç Ş. ise vurmaya devam etti.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bilinci kapalı olan Eşref Yunus Yıldırıcı, Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesine alındı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Yıldırıcı’nın beyin kanaması geçirdiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

İMEİ Kayıt Ücretleri 2025'te 45 Bin TL'yi Aşacak! İMEİ Kayıt Ücretleri 2025'te 45 Bin TL'yi Aşacak!

Kıvanç Ş. ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve polis merkezine götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardından, çiçek deposunun sahibi ve Yıldırıcı’nın amcası A.O.'nun ise yeğeninin durumunu öğrenir öğrenmez kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi.

Olay, hem sosyal medya tartışmalarının ne kadar tehlikeli boyutlara varabileceğini gösterirken, hem de toplumsal iletişimde dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Yıldırıcı’nın sağlık durumu ciddiyetini korurken, olayın hukuki süreci de devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı