Petrol-İş Sendikası Şube Başkanı Halil İbrahim Topcu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla anlamlı bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, 30 Ağustos’un Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olduğunu belirten Topcu, bu özel günün millet için önemine vurgu yaptı.

Topcu, Zafer Bayramı’nın tüm ulus için birlik ve beraberliği pekiştiren bir gün olduğunu ifade ederek, bu özel günde tüm vatandaşların bir araya gelmesini teşvik etti. Ayrıca, 30 Ağustos’un coşku içinde kutlanmasının, milli değerlerin ve ortak geçmişin hatırlanması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Petrol-İş Sendikası Şube Başkanı Halil İbrahim Topcu mesajı, "Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, Aziz milletimizin milli mücadele sürecindeki en büyük adımı olan uğruna canlarını feda etmekten bir an olsun bile tereddüt etmeyen. Büyük Taarruz Zaferi’nin yıldönümünde bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizden Allah razı olsun, mekanları cennet, ruhları şâd olsun. Zafer Bayramımız kutlu olsun." dedi.

FETÖ Terör Örgütü Elebaşı Fetullah Gülen Öldü FETÖ Terör Örgütü Elebaşı Fetullah Gülen Öldü

Kaynak: Haber Bülteni