Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, 75 yaşındaki Huriye Turgut, oturduğu binanın arka bahçesinde oğlu tarafından ölü bulundu. Olay, saat 20.30 sıralarında Şehitler Mahallesi 382. Sokak'taki 3 katlı binanın 3. katında meydana geldi. İddiaya göre, Turgut'un oğlu evine gittiğinde annesini evde bulamayınca onu aramak için dışarıya çıktı. Binanın çevresinde bir süre dolaşan oğlu, arka bahçede annesinin hareketsiz yattığını fark etti.

Adana'da ‘İpek Soylu Şemin Vakfı ATDSK T500 Master Turnuvası’ Tamamlandı Adana'da ‘İpek Soylu Şemin Vakfı ATDSK T500 Master Turnuvası’ Tamamlandı

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları müdahalede yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Huriye Turgut'un cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak, yaşlı kadının balkondan düştüğü ihtimali üzerinde duruluyor. Soruşturma başlatan polis ekipleri, olayın nedenini belirlemek için detaylı inceleme yapıyor. Aile üyeleri, yaşanan bu olay karşısında derin bir üzüntü yaşarken, komşuları da trajik durumu şaşkınlıkla karşıladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı