Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde meydana gelen üzücü bir trafik kazasında, içerisinde doktorların bulunduğu elektrikli cip duvara çarptı. Olay, Kumbağ kavşağında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, L.K. yönetimindeki 22 ADU 345 plakalı elektrikli cip, Kumbağ Mahallesi'nden Malkara yoluna çıktığı sırada istinat duvarına çarparak kaza yaptı.

Kazanın etkisiyle araçta yolcu olarak bulunan Namık Kemal Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. Nilda Turgut ve Uzm. Dr. Emel Ersöz olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü L.K. ve araçta yolcu olarak bulunan A.A.G. ise yaralandı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemelerde, iki doktorun hayatını kaybettiği belirlendi.

"Huzurum" Dediği Sevgilisi Tarafından Öldürülen Kadının Acı Hikayesi "Huzurum" Dediği Sevgilisi Tarafından Öldürülen Kadının Acı Hikayesi

Araçta sıkışan sürücü L.K. ve yaralı yolcu A.A.G., ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden doktorların cansız bedenleri, savcılık incelemesinin ardından hastane morguna götürüldü. Olayın, doktorların bir kongreden dönerken meydana geldiği iddia ediliyor. Jandarma ekipleri, kaza mahallinde güvenlik önlemleri alarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı