Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, vakadan dönen bir ambulans, önündeki tankere çarptı. Kaza, İslahiye-Hatay karayolu Kırıkçalı mevkiinde meydana geldi. Ambulans şoförü Ali G.'nin yönetimindeki araç, önünde seyreden A.M. yönetimindeki 71 EK 347 plakalı tankerin ani manevra yapması sonucu arkadan çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle ambulans hurdaya dönerken, içinde bulunan sağlık personelleri Burçin K. (27), Kevser K. (25) ve şoför Ali G. hafif yaralandı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve destek sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sağlık personellerine olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulanslarla İslahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra Gaziantep Şehir Hastanesi'ne sevk edilen yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Mecidiyeköy Metro İstasyonunda yangın: Güvenlik görevlisi hastaneye kaldırıldı Mecidiyeköy Metro İstasyonunda yangın: Güvenlik görevlisi hastaneye kaldırıldı

Görgü tanığı M.A. (32) kaza anını şöyle anlattı: "Tır bu yoldan seyrederken yolu tutturamadı, diğer şeride geçti. Arkadan gelen ambulans arkadan vurdu. Bence tırın bir suçu yok."

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı