Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekimlik görevinde değişiklik yapıldı. Doç. Dr. Mehmet Özel, hastanenin yeni başhekimi olarak atanırken, önceki başhekim Doç. Dr. İhsan Solmaz, ailevi nedenlerden dolayı görevinden ayrıldığını açıkladı.

Doç. Dr. İhsan Solmaz, 25 Aralık 2023 tarihinden itibaren yürüttüğü başhekimlik görevinden, 19 Eylül 2023 itibarıyla istifa etti. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Bu görevi bana layık gören İl Sağlık Müdürü Mehmet Hakan Pamukçu’ya teşekkür ediyorum. Çalıştığım idari yönetime ve sağlık camiasına minnettarım. Hakkı geçenlerden helallik diliyorum. Varsa hakkım, herkese helal olsun” ifadelerini kullandı.

Vezirköprü’de Kız Anadolu İmam Lisesi’nde Mevlid-i Nebi Haftası Coşkuyla Kutlandı Vezirköprü’de Kız Anadolu İmam Lisesi’nde Mevlid-i Nebi Haftası Coşkuyla Kutlandı

Doç. Dr. Solmaz, başhekimlik görevinden ayrılmasına rağmen, Dahiliye Uzmanı olarak hastanedeki eğitim kliniğinde çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni başhekimi olarak göreve başlayan Doç. Dr. Mehmet Özel, daha önce çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yapmış deneyimli bir hekim olarak biliniyor. Özel, yeni görevinde hastane yönetiminde önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.

Doç. Dr. Mehmet Özel’in başhekimlik görevine atanması, hastane personeli ve sağlık camiasında memnuniyetle karşılandı. Göreve başlar başlamaz yönetim ekibi ile bir araya gelen Özel, hastanenin sağlık hizmetleri kalitesini daha da artırmak için projeler geliştireceğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı