Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında oynanan Adana Demirspor karşılaşmasında yaşadığı sakatlıkla ilgili detaylar açıklandı. Sarı-kırmızılı takımın 5-1 galip geldiği maçta 25. dakikada sakatlanarak oyundan çıkan Icardi'nin sağlık durumu hakkında resmi bir açıklama yapıldı.

Kadın cinayetlerine karşı güçlü mesaj: Turgutlu Belediyespor’dan önemli destek Kadın cinayetlerine karşı güçlü mesaj: Turgutlu Belediyespor’dan önemli destek

Galatasaray’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig’in dördüncü haftasında Adana Demirspor ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden Mauro Icardi'nin, Medicana Hastanesi’nde yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Yapılan açıklamada, Icardi’nin tedavi sürecine hemen başlandığı belirtildi. Futbolcunun sahalardan ne kadar süre uzak kalacağı konusunda henüz net bir bilgi verilmedi, ancak tedavi sürecinin takip edileceği ve ilerleyen günlerde yeni gelişmelerin duyurulacağı ifade edildi. 

Galatasaray taraftarları, Icardi’nin bir an önce iyileşip sahalara döneceği umudunu taşıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı