Umre ziyaretinde söylediği Canlar Cananı Muhammed ilahisiyle tanınan ve videosu milyonlara kişi tarafından izlenen Fırat Türkmen'in hayatı ve kız kardeşinin kim olduğu merak ediliyor. Biz de haberimizde Fırat Türkmen'in kız kardeşi Gamze Türkmen hakkında bilgileri araştırdık.

Fırat Türkmen'in kız kardeşi kimdir, kaç yaşında, evli mi? İşte Gamze Türkmen hakkında merak edilenler, haberimizde derledik. Tabi öncelikli olarak Fırat Türkmen kimdir, onu tanıyalım.

Fırat Türkmen kimdir, kaç yaşında, evli mi? Kardeşi kimdir?

Fırat Türkmen, 1998 yılında Erzurum'un Yakutiye ilçesinde doğdu. Aslen Erzurum Yakutiyeli olan Türkmen, ilkokul ve lise eğitimini Erzurum merkezde tamamladı. Üç çocuklu bir ailenin tek erkek evladı olan Fırat Türkmen, küçük yaşlardan itibaren müziğe büyük ilgi duydu. Şarkı, türkü ve ilahi söylemek onun için bir tutku haline geldi.

Fırat Türkmen, geniş kitleler tarafından tanınmasını sağlayan çıkışını, bir umre ziyareti sırasında söylediği "Canlar Cananı Muhammed" ilahisiyle yaptı. Bu ilahi, milyonlarca kişi tarafından dinlenerek Türkmen’in adını duyurdu. 2020 yılının Ekim ayında çıkardığı "Geceden Gündüze Allah" albümüyle büyük beğeni kazanan Türkmen, müzik kariyerinde önemli bir adım attı.

Türkmen, ATV ekranlarında yayınlanan "Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru" ve iftar-sahur programlarında düzenli olarak yer alarak izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Ayrıca birçok konser, düğün, sünnet ve toplu organizasyonlarda da sahne alarak sevenleriyle buluşuyor.

2022 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Türk Halk Müziği Bölümü'nden başarıyla mezun olan Fırat Türkmen, müzik kariyerini daha da ileriye taşımayı hedefliyor. Müziğe olan tutkusuyla ve güçlü sesiyle tanınan Türkmen, Erzurum’un gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

Firat Turkmen Kimdir Nerelidir-1

Fırat Türkmen'in kız kardeşi kimdir?

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Fırat Türkmen'in kız kardeşi ile olan fotoğrafını instagram hesabından paylaştı. Fırat Türkmen instagram hesabında paylaştığı fotoğrafta ablalarım etiketi ile ile kız kardeşleri ile olan fotoğrafını paylaştı.

Fırat Türkmen'in Fotoğrafta kız kardeşi Gamze Türkmen'in yanı sıra Gonca Uzunal da yer aldı. "Benim İçin Kıymetli Kadınlar.. 🌹" mesajı ile paylaştığı fotoğrafta Fırat Türkmen Kabe önünde çekindikleri fotoğrafı paylaştı.
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak paylaşılan fotoğrafta çok merak edilen Fırat Türkmen'in kız kardeşi yer aldı.

Peki Fırat Türkmen'in kız kardeşi kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte bu soruların cevabı henüz paylaşılmazken, haber detaylarına ulaştığımızda daha sonra paylaşacağız. 

İşte o beklenen bilgi geldi.

Gamze Türkmen, Kadir Ezildi ile evleniyor. Ünlü fenomen Kadir Ezildi'nin paylaşımı ile Kadir Ezildi'nin nişanlısının Gamze Türkmen olduğu ortaya çıktı.

Kadir Ezildi Sevgilisi Gamze Turkmen-1

Kadir Ezildi'nin nişanlısı, sevgilisi Gamze Türkmen kimdir?

Fırat Türkmen'in kız kardeşi Gamze Türkmen'in Kadir Ezildi ile nişanlandığı haber merkezlerine yansıdı. Merakla beklenen Kadir Ezildi'nin sevgilisi Gamze Türkmen kimdir sorunun cevabı da haberimizde yer almış oldu.

Firat Turkmen Kadir Ezildi-1

Fırat Türkmen'in kardeşi Gamze Türkmen ile evlenecek olan Kadir Ezildi ile sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf büyük beğeni topladı.

Fırat Türkmen ile Kadir Ezildi bir giyim mağazasında damatlık takım elbise ile fotoğraf çektirerek bunu kendi instagram hesabından paylaştı.

Hayri Kozanoğlu kimdir? Aslen nereli? Hayri Kozanoğlu kimdir? Aslen nereli?

Fırat Türkmen'in kardeşi Gamze Türkmen düğün hazırlıklarına Kadir Ezildi damatlık fotoğrafı!

Düğün hazırlıkları yapan Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen ile ilgili paylaştığı fotoğrafa looding ifadelerini ekleyen Fırat Türkmen'in instagram hesabına Kadir Ezildi de eve düşen yıldırım ifadeleri ile yanıt verdi.

Sosyal medya kullanıcıları da Kadir Ezildi Gamze Türkmen düğününü şimdiden büyük bir merakla beklerken, bütün ülke meraktan çatladı ifadelerinde bulundular. 

Kaynak: Haber Merkezi