Elif Tuncel Aktaş kimdir sorusuna yanıt arayan vatandaşlar için merak edilen konuları haberimize taşıdık.

Orhan Miroğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli? Orhan Miroğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli?

İşte Elif Tuncel Aktaş ile ilgili en çok merak edilen konulardan birisi de eşi kim, kiminle evli soruları. İşte, sosyal medyada her geçen gün ünlenen Elif Tuncel hakkındaki haberimiz

Elif Tuncel Aktaş Kimdir?

Elif Tuncel Aktaş editör ve eğitmendir. Aynı zamanda markalara sosyal medya iş birlikleri, içerik yönetimi danışmanlığı ve kampanya çekimleri için prodüksiyon ve kreatif direktörlük gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır.

Elif Tuncel Aktaş mesleği nedir, ne iş yapıyor?

2008 yılından bu yana, InStyle, ALL, ELLE gibi çeşitli moda dergilerinde ve dijital yayınlarda stil ve moda editörlüğü, güzellik ve wellness editörlüğü ve genel yayın yönetmenliği yapmıştır. Dergicilik kariyeri süresince Roberto Cavalli’den Chiara Ferragni’ye, dünyaca ünlü pek çok isimle röportajlar gerçekleştirmiştir. Cilt bakımı, sağlık, beslenme, stil ve moda alanlarında makaleler yazmış ve moda ve güzellik çekimleri gerçekleştirmiştir. Ayrıca, markaların mağaza içi etkinliklerinde stil danışmanlığı yapmış ve güzellik ile wellbeing alanında çeşitli uzman ve doktorlarla gerçekleşen söyleşi etkinliklerinde moderatörlük yapmıştır.

Elif Tuncel Aktas Esi Kimdir

Elif Tuncel Aktaş'ın web sitesinde yer alan çalışmalarından örnekler;

  • Demet Özdemir ile ELLE dergisi için güzellik çekimi gerçekleştirmiştir.
  • ELLE dergisi için kreatif direktörlüğünü üstlendiği güzellik çekimleri yapmıştır.
  • Hayko Cepkin ile ALL dergisi için kapak çekimi gerçekleştirmiştir.

İstanbul Moda Akademisi’nde 2015 yılından beri “Moda Editörlüğü” programının ana eğitmeni olarak görev almaktadır. Aynı zamanda “Stil Danışmanlığı ve İmaj Yönetimi”, “Styling”, “Güzellik Editörlüğü” gibi çeşitli kısa eğitimler de düzenlemektedir.

Elif Tuncel Aktaş ne mezunu? Mezuniyeti nedir?

Lisans eğitimini 2008 yılında, Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünde 2.’lik derecesiyle tamamlamıştır. InStyle dergisinde stil editörü olarak 3 yıl çalıştıktan sonra, 2011 yılında, London College of Fashion’daki Moda Medyası ve Styling programına katılmak için Londra’ya gitmiştir. Bütüncül sağlık ve well-being ilgi alanına girdikten sonra ise Avrupa Beden Psikoterapisi Derneği (EABP) tarafından onaylı “Beden Psikoterapisi Temel Eğitimi” ve Institute for Integrative Nutrition’ın “Bütüncül Sağlık” sertifika eğitimlerini almıştır.

Elif Tuncel Aktas Umit Aktas

Elif Tuncel Aktaş instagram hesabı adresi

Elif Tuncel Aktaş'ın iyi yaşam, güzellik ve stil alanlarında “İçten Dışa Parlatan” tavsiyeler için, Elif Tuncel Aktaş’ı Instagram’da takip edin: açıklaması ile web sitesine taşıdığı instagram hesabı @eliftuncelofficial.

Elif Tuncel Aktaş evli mi, kiminle evli?

Elif Tuncel Aktaş Fitoterapi uzmanu Dr. Ümit Aktaş ile evlidir. Türkiye’de Fitoterapi uzmanı olarak eğitim alan ilk Tıp doktorlarından olan Dr. Ümit Ateş ile evli olan Elif Tuncel Aktaş'ın bir de çocukları bulunmaktadır.

Elif Tuncel Aktaş kaç yaşında?

Elif Tuncel Aktaş 1980 doğumlu olup, 2024 yılında 44 yaşındadır. Yaşından çok daha genç gösteren bir fiziğe sahip olan Elif Tuncel Aktaş ile Dr. Ümit Aktaş arasındaki yaş farkı da sosyal medya kullanıcıları tarafından zaman zaman merak edilmektedir. Elif Tuncel Aktaş'ın kocası Dr. Ümit Aktaş ile 1970 doğumludur. Elif Tuncel Aktaş ile eşi Ümit Aktaş arasındaki yaş farkı 10'dur. Mutlu bir evlilikleri olan çift, iş konusunda da birbirlerine yardımcı olmakta ve birçok ortak projeye birlikte imza atmaktadırlar. 

Elif Tuncel Aktas Tv Programi

Elif Tuncel Aktaş, Ümit Aktaş tv programı

Elif Tuncel Aktaş ile eşi Dr. Ümit Aktaş 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü Now Tv kanalında yayınlanan Mehmet Özer ile Mutfakta programına konuk olmuşlardır. 

Kaynak: Haber Merkezi