Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda ilk maçta deplasmanda 4-3 galip gelerek avantaj elde ettiği Lugano ile rövanş için kendi sahasında karşılaşacak. Yarın TSİ 20.00'de Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadele öncesinde sarı-lacivertliler, Edin Dzeko'nun hat-trick yaptığı zorlu ilk maç sonrası tur için iddialı.

Avrupa kupalarındaki 272. maçı için sahaya çıkacak Fenerbahçe, bugüne kadar 271 maçta 108 galibiyet elde ederken, 55 kez berabere kaldı ve 108 maçta mağlup oldu. Kanarya, bu süreçte 370 gol atarken, kalesinde ise 387 gol gördü.

Şampiyonlar Ligi elemelerindeki 36. maçına çıkacak olan sarı-lacivertliler, 35 eleme maçında 13 galibiyet alırken, 11 kez berabere kaldı ve 10 mağlubiyet yaşadı. Bu süreçte 52 gol atan Fenerbahçe, kalesinde 42 gol gördü.

Şampiyonlar Ligi’nde Yeni Sezon Başladı: Real Madrid Stuttgart'ı 3-1 Yendi Şampiyonlar Ligi’nde Yeni Sezon Başladı: Real Madrid Stuttgart'ı 3-1 Yendi

Rakip Lugano ise İsviçre Ligi'ne 2'de 2 yaparak başladı. Sezonun ilk maçında Grasshopper'i 2-1 mağlup eden Lugano, son olarak deplasmanda Basel'i 2-1 mağlup etti.

Maçta düdük çalacak isim İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Robert Jones olacak. Jones'in yardımcılıklarını Neil Davies ile Wade Smith yapacakken, dördüncü hakem Sam Barrott olacak. VAR koltuğunda ise Jarred Gillett olacak ve ona AVAR olarak Thomas Bramall eşlik edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı