Robot Ada ile 23 Nisan coşkusu Robot Ada ile 23 Nisan coşkusu

Etimesgutta yaşayan Çankırılılar iftar programında bir araya geldi. Korkut Ata Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar programına Çankırılılar yoğun bir ilgi gösterdi.

Programa Çankırılı federasyon ve dernek başkanlarının yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı ve  Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan,  MHP Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Demiray, AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Fuat Yıldırım, Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yücel Kazancıoğlu ve çok sayıda Çankırılı vatandaş katıldı.

İftar programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Etimesgut Çankırılılar Derneği Başkanı Şenel Yalçın hitabında katılımları için tüm hemşehrilerine teşekkür ederek, Etimesgut Belediye Başkanı Ever Demirel'in yanında olduklarını söyledi.

Etimesgut Çankırılılar Derneği Başkanı Şenel Yalçın şu ifadelerde bulundu:

"Sevgili misafirlerimiz, sevgili hemşehrilerimiz, Etimesgut'u hak ettiği yere getiren ve birçok büyük projeleri hayata geçiren, durmadan yorulmadan hizmete devam diyen ve her zaman biz Çankırılıların yanında olan sayın başkanımız Enver Demirel'in bizler de yanındayız. Yola devam diyoruz."  

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel yaptığı konuşmada iftar buluşması için Dernek Başkanı Şenel Yalçın ve yönetimine teşekkür etti. 

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel sözlerini şöyle sürdürdü:

Sevgili hemşehrilerim malumunuz 31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşıyor, önümüzde yaklaşık 10 gün kaldı. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da bize göstereceğiniz teveccüh ve destekle Etimesgut ve Etimesgutluların kaderini hep birlikte tayin edeceğiz. 

Sevgili hemşehrilerim önümüzdeki seçimler bir yerel seçim, bunu unutmamak lazım. Yani yerel adayların seçileceği, yerel unsurların ve yerel dinamiklerin öne çıkacağı bir seçim. Bu seçim muhakkak ve muhakkak Etimesgutlu hemşehrilerimizin dününü paylaşan, bu gününü paylaşan yarında da birlikte olacağına inandığı insanların seçileceği bir seçim olmalı. Dolayısıyla Etimesgut'ta bu güne kadar hiç olmamış, hiç yaşamamış, bir tek insanın ismini bilmeyen, dününde hiç yer almamış, düğününde derneğinde cenazesinde hiç yanınızda bulunmamış, Etimesgut'la ilgili hiçbir bilgisi olmayan, bir sanatçı arkadaşımızın Etimesgut'un yarınlarıyla ilgili fazla birşey ortaya koyacağını zannetmiyorum. 

Sevgili hemşehrilerim, Etimesgut film stüdyosu değil, Etimesgut'taki insanlarımız bir filmin figüranları değil. Etimesgut yaklaşık 650 bin nüfusuyla Ankaramızın değil sadece ülkemizin parmakla gösterilir enbüyük ilçelerinden birisi olmuştur. 48 vilayetten büyüktür. Etimesgut bugün geldiği nokta itibarıyla yaşam merkezleriyle, spor merkezleriyle, eğitim merkezleriyle, kreşleriyle, emekli konaklarıyla, kütüphaneleriyle, toplumun tamamını kucaklayan hizmetleriyle, engelsiz yaşam merkeziyle, Türk Tarih Müzesi'yle, parklarıyla, ormanlarıyla Milliyetçi Hareket Partisi belediyeciliğinin ortaya çıkartmış olduğu hizetlerle buluşmuş ve vatandaşının yaşam kalitesini yükseltmiş bir belediyecilik anlayışıyla bugünlere geldi. Daha dün sadece insanımızın değil yaşayan her canlıya sahip çıkma adına hayvan hastanesini ve çiçek hastanesini hayata geçirdik. Belediyecilikte zirve noktadır. Dolayısıyla Etimesgut'ta yaşamayan halen İstanbul'da ikamet eden, 31 Mart akşamı da muhtemelen biletini almıştır uçakla İstanbul'a dönecek biriyle Etimesgut idare edilemez. Buna Etimesgutlular olarak müsade edemeyiz. 

Kolay olmadı, çok mücadele verdik, emek verdik, ter döktük. Bu şehri büyük bir taşra kentten bugün çağdaş bir kente taşıdık. Evet tercih edilen bir şehiriz, teveccüh görüyoruz. Ankara'nın her tarafından insanlarımız geliyor, Türkiye'nin dört bir tarafından hemşehrilerimiz geliyor. Etimesgut!u tercih ediyorlar. Sebep nedir? Sebep buradaki yaşam kalitesidir. Buradaki sosyal donatılardır. Sosyal ve kültürel hizmetlerdir. Etimesgut bir noktaya taşınmıştır. Onun için tercih ve teveccüh görüyoruz. Kaybedecek zamanımız yok. Ya bir deneyiversek ne olur diyecek durumumuz yok. Onun için sizlerden özelllikle istirham ediyorum. Özellikle genç kardeşlerimizden, oylarınızı bir hayal uğruna, ir medyatik sanatçı uğruna heba etmeyin. Yazık olur. Arkadaşımız iyi bir artist olabilir, iyi bir sanatçı olabilir. Verilen her rolü iyi başarabilir. Sanatçı işi budur, ama ben de iyi bir belediye başkanıyım. 

Bu şehirde çok emek verdim, çok mücadele verdim. Sizlerle birlikte ağladım, sizlerle birlikte güldüm ve bu şehri bugün bu noktaya getirdik. Öz kaynaklarımızla yaptık bunları. hiç borcumuz yok, paramız var. Bunu gören, duyan, uçan, kaçan geliyor. 

Önümüzdeki süreyi iyi değerlendirelim. Sadece oy vermekle, sahip çıkmakla kalmayalım. Eş, dost, konu komşu bu vesileyle herkesin sandığa gitmesini sağlayalım. Cumhur İttifakı'nın adayı olarak Etimesgut'un bu hizmetlerden faydalanmasının devamı için sandıktan güçlü çıkmamız lazım. 

Sadece Etimesgut'ta değil aynı zamanda Ankara'da Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Turgut Altınok başkana, ona da canı gönülden desteklerinizi bekliyoruz, sevgili hemşehrilerim.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım "Enver Demirel Ankara'nın en başarılı belediye başkanıdır. Enver başkandan desteklerinizi esirgemeyin" ifadelerinde bulundu.

Etimesgut Cankirililar 2

Etimesgut Cankirililar 1

Etimesgut Cankirililar 4

Muhabir: Furkan Ercan