İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Eskişehir merkezli 11 ilde düzenlenen “Narkoçelik-34” operasyonları sonucunda 103 şüphelinin yakalandığını ve 100’ünün tutuklandığını açıkladı. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlar, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütüldü.

Operasyonlar, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Manisa, Çanakkale, Hatay, Şanlıurfa, Osmaniye ve Diyarbakır illerini kapsadı. 150 ekip, 500 personel, 11 narkotik dedektör köpeği ve hava destekli unsurların katıldığı operasyonlarda, internet üzerinden uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen 103 kişi yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 100’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Vezirköprü’de Kız Anadolu İmam Lisesi’nde Mevlid-i Nebi Haftası Coşkuyla Kutlandı Vezirköprü’de Kız Anadolu İmam Lisesi’nde Mevlid-i Nebi Haftası Coşkuyla Kutlandı

Bakan Yerlikaya, "Narkoçelik-34" operasyonlarında %97 başarı oranına ulaşıldığını vurguladı. Operasyonlarda 74 farklı adrese baskın düzenlendi ve geniş çaplı bir uyuşturucu ağı çökertildi. Operasyonların, uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım olduğu belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı