ÖZEL HABER/ Eski Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak'ın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine, önceki dönem milletvekilleri, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, şehit aileleri, AK Parti ilçe başkanları, Esnaf Odası Başkanı Osman Karadeniz ve Çankırı Ticaret Odası Başkanı Fehmi Bölükbaş gibi birçok önemli isim katıldı.

Kurşunlu İlçesi’ne %100 Hibe Destekli Kapalı Pazar Yeri Geliyor Kurşunlu İlçesi’ne %100 Hibe Destekli Kapalı Pazar Yeri Geliyor

Eski Kurşunlu Belediye Başkanı Kaymak, Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği'ni Açtı 1

Açılış konuşmasında Kaymak, uzun yıllar sağlık alanında hizmet verdiğini belirterek, “Uzun süre diş hekimi, baş hekim yardımcısı ve sağlık müdür yardımcısı olarak sizlere hizmet ettim. Kurşunlu'da, Adana Pozantı'da, Çubuk'ta ve Ankara Merkez'de çalışmalarımız oldu. Daha sonra 10 yıl Kurşunlu'da Belediye Başkanı olarak hizmet ettik. Şimdi Rabbim nasip etti, yeniden mesleğime dönerek sizlere yine diş hekimi olarak hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Kaymak, mesleğine geri dönmesine vesile olan eşine, çocuklarına ve ortağı Ali Osman Atakul'a teşekkür etti. Ayrıca, birlikte bu yola çıktığı Hüseyin Devecioğlu'na da desteklerinden dolayı minnettar olduğunu ifade etti. 

Kaymak, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederek, “Bugün bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için her birinize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak: Şulenaz Durlanık