Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Ercan Alpay, Tarım Meslek Lisesi İhtiyaç Analizleri Çalıştayı nedeniyle ilimizde bulundu. Bu kapsamda meslek liselerini ziyaret eden Alpay’a, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, Şube Müdürü Recep Aydınçakır ve okul yöneticileri eşlik etti.

Ziyaret sırasında Şehit Erdem Öztürk Kız Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çeşitli incelemelerde bulunan Daire Başkanı Alpay, okul yöneticileri ve alan şeflerinden atölye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek mesleki eğitimin önemine vurgu yapan Alpay, öğrencilerin taleplerini dinledi.

Prof. Dr. Şenol Durgun: “Gazze’deki yangın yavaş yavaş Türkiye’ye geliyor” Prof. Dr. Şenol Durgun: “Gazze’deki yangın yavaş yavaş Türkiye’ye geliyor”

Daire Başkanı, meslek liselerindeki çalışma ortamlarının fiziki ve akademik şartlarının her geçen gün daha iyi hale geldiğini belirtti. Bu ziyaret, mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesine yönelik çalışmaların bir parçası olarak değerlendirildi. Alpay, gençlerin gelecekteki kariyer yollarını şekillendiren ve zanaat sahibi olmalarında önemli bir rol oynayan meslek liselerinin önemine dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi