Çankırı Din Görevlileri Derneği’nin Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Yapılan seçimde mevcut başkan Engin Kırıcı, tüm üyelerin oyunu alarak güven tazeledi ve bir dönem daha göreve devam etme hakkı kazandı.
Dernek binasında düzenlenen toplantıya üyeler yoğun ilgi gösterdi. Genel Kurul’da, önceki dönemde gerçekleştirilen faaliyetler detaylı şekilde anlatıldı ve faaliyet raporu üyelerin oyuna sunularak ibra edildi. Aynı zamanda, derneğin mali durumu hakkında da kapsamlı bir bilgilendirme yapıldı ve raporlar oybirliğiyle kabul edildi.
Engin Kırıcı’nın tek listeyle katıldığı seçimde başka bir aday çıkmadı. Tüm üyelerin desteğini alan Kırıcı ve ekibi, bir dönem daha dernek yönetiminde olacak.
Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
✅ Başkan: Engin Kırıcı
✅ Başkan Yardımcısı: Mutlu Bozdepe
✅ Sekreter: Hüseyin Çelik
✅ Muhasip: Osman Türk
✅ Üyeler: Sadettin Özsoy, Osman Sabit Börekçi, Şaban Erdağ
Seçim sonrası açıklama yapan Engin Kırıcı, kendisine duyulan güven için tüm üyelere teşekkür etti. "Derneğimizin çalışmalarına aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Din görevlilerimizi en iyi şekilde temsil ederek, Çankırı’da önemli projelere imza atacağız" dedi.
Çankırı Din Görevlileri Derneği’nin yeni yönetimi, gelecek dönemde daha etkin çalışmalar yürüteceğini vurguladı.