ÖZEL HABER/Emirhan Çoban, genç yaşına rağmen futbol kariyerinde önemli deneyimler yaşamış bir kaleci olarak dikkat çekiyor. 2005 yılında doğan ve futbola Çankırıspor'da başlayan Emirhan, ilk adımlarını Bal Ligi'nde atmış ve genç yaşına rağmen 2 sezon boyunca 5 maçta forma şansı bulmuştu. Ziraat Türkiye Kupası kadrosunda da yer alarak o dönemdeki yeteneğini kanıtlamıştı.

Kaleci Emirhan Çoban

Daha sonra Tosyaspor'a transfer olan Emirhan, burada takımını ligde ikinci sıraya taşıyan önemli performanslar sergiledi. Ardından Vefaspor'a geçişiyle birlikte başarılı bir şekilde kariyerine devam etti ve yine takımıyla birlikte ligi ikinci sırada tamamladı. Oyun tarzıyla rakiplerine zor anlar yaşatan Emirhan, özellikle refleksleri, birebir mücadelelerdeki üstünlüğü ve güçlü patlama yeteneğiyle öne çıkıyor.

Emirhan Çoban Kalesinde Devleşti

Emirhan Çoban'ın sahada sergilediği soğukkanlılık ve ayağa oyun becerisi, genç yaşına rağmen kendini göstermesini sağlıyor. Kaleci olarak sakinliğini koruyarak önemli kararlar alabilmesi, onu takımı için değerli bir unsura dönüştürüyor. Kariyerindeki her adımıyla ilerleme kaydeden Emirhan, gelecekteki hedeflerini belirlemiş ve bu doğrultuda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Çankırı FK’nın Kırıkkale FK Mağlubiyeti Üzerine Teknik Direktör Çetin Demir Maçı Değerlendirdi! Çankırı FK’nın Kırıkkale FK Mağlubiyeti Üzerine Teknik Direktör Çetin Demir Maçı Değerlendirdi!

Emirhan Çoban Golü Önlüyor

Emirhan Çoban'ın genç yaşına rağmen elde ettiği deneyimler ve başarılar, onun potansiyelini ve yeteneğini açıkça ortaya koyuyor. Gelecekteki hedefleri ve nasıl bir yol izleyeceği, futbol dünyası tarafından merakla beklenen bir gelişme olarak karşımızda duruyor.

Yeteneği ile dikkat çeken kaleci Emirhan Çoban Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) takımları tarafından yakın markajda. Sık sık teklif alan Emirhan’ın yeni sezonda transfer olacağı takım merakla konusu oldu.

Çankırılı Kaleci Emirhan Çoban

Çankırı'nın genç yeteneği kaleci Emirhan Çoban, www.cankirihaber.net ile gerçekleştirdiği samimi röportajda futbol kariyerinden bahsetti.
Kaleci Çoban, ”Ben Emirhan Çoban. Çankırı'da doğdum ve Sarıbaba Mahallesi'nde büyüdüm. Çocukluğumun çoğunu arkadaşlarımla top oynayarak geçirdim. Futbol tutkum küçük yaşlardan beri var. İlkokul 4. sınıftayken, mahallede stada gidip maç yaptığımız bir anda 1074 Çankırı Spor'un kurucularından Atıf Koç Hoca beni keşfetti ve kulübe davet etti. Bu süreçte Atıf Hoca'nın büyük emeği olduğunu biliyorum ve ona minnettarım.” Dedi.

Emirhan Çoban, futbolun bu coğrafyada gelişmemiş olmasının kendisini engelleyemeyeceğini vurguluyarak, “Çankırı'dan futbolcu çıkmasını herkes ister ama maalesef futbol bu coğrafyada çok gelişmemiş durumda. Benim hedefim ise bu kaderi değiştirmek. Profesyonel ligde oynamak ve Çankırı'yı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bana inanan ve destek olan herkesin güvenini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım.
Emirhan Çoban olarak, inşallah gelecekte Çankırı'yı en iyi şekilde temsil ederim.” Diye konuştu.

Kaynak: Burak Kaya