Elvin Levinler, 24 Nisan 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde başlayan Levinler, ardından burslu olarak Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Türk Atlantik Gençlik Konseyi'nin Genel Sekreteri olarak görev yaptı ve Türkiye'yi uluslararası konferanslarda temsil etti. Aynı dönemde Özlem Güzel Dans ve Müzik Okulu'nda bale eğitimi aldı ve 2011 yılında Millî Eğitim Bakanlığı ve Royal Akademisi'nden bale öğretmenliği diploması aldı.

Elvin Levinler, oyunculuk kariyerine 2011 yılında yayınlanan "Alemin Kralı" dizisi ile adım attı. Daha sonra "Salih Kuşu" adlı yapımda Melis karakterini canlandırdı. Ayrıca "Polis Akademisi: Alaturka", "MilaT", "Babam Sınıfta Kaldı" gibi yapımlarda da rol aldı.

Hayri Kozanoğlu kimdir? Aslen nereli? Hayri Kozanoğlu kimdir? Aslen nereli?

Whatsapp Image 2024 06 26 At 11.02.38

Bülent Kocamanoğlu kimdir?

1977 yılında Ankara'da doğan Bülent Kocamanoğlu, aslen Ankara'lıdır. Türk televizyon sektöründe yakından tanınan ünlü oyuncu Elvin Levinler ile olan evliliği nedeniyle medya ve magazin sektöründe sık sık adından söz ettirmiştir. Çift, 2016 yılında Muğla'nın Bodrum ilçesinde dünya evine girmiştir.

Bülent Kocamanoğlu, sahne ve fotoğrafçılık alanındaki çalışmalarını Amerika Birleşik Devletleri'nde sürdürdü. Ayrıca iç mimarlık alanında da kariyer yaptı ve hem kurucu hem de iç mimar olarak çalıştı. Hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda çok sayıda başarılı projede yer aldı. 

2017 yılında eşi Elvin Levinler ile birlikte evlerini kapatma kararı alarak o günden bu yana aralıksız bir yolculuğa çıktılar. Bir videoda daimi ikametgahlarının bulunmadığını, şu anda bir otel ve karavanda ikamet ettiklerini belirttiler. Geçici olarak İstanbul'da ikamet ettikleri zamanlar da oldu. 16 Kasım 2019'da "İlk Ev Alışverişi - Ne Aldık, Ne Kırdık" başlıklı bir video yayınlayarak artık daimi ikametgahlarının olacağını açıkladılar. 

Elvin Levinler'in YouTube kanalına düzenli olarak birçok seyahat videosu yükleniyor. Şu ana kadar 4 kıta, 32 ülke ve 100'ün üzerinde şehri ziyaret ettikleri belirtiliyor. Bülent Kocamanoğlu'nun resmi Instagram hesabı "bulent" olarak biliniyor ve şu anda yaklaşık 37.200 takipçisi var.

Whatsapp Image 2024 06 26 At 11.02.18

Elvin Levinler Bülent Kocamanoğlu yaş farkı

Edinilen bilgilere göre, Bülent Kocamanoğlu ile Elvin Levinler arasında yaklaşık 11 yaş fark bulunmaktadır. Bu yaş farkına rağmen çift, birlikte yaptıkları seyahatler ve iş hayatlarıyla dikkat çekmektedirler.

Kaynak: Haber Merkezi