Elazığ'da Dubai çikolatası satışa sunuldu, işletme sahibi taleplere yetişmekte zorlanıyor. 

Son günlerde Türkiye'de popülerlik kazanan Dubai çikolatası, Elazığ'daki "Ayşe Ana" işletmesinde yerel lezzetlerle buluştu. İşletme sahibi Ayşe Tuba Şenel, gelen yoğun talepler üzerine çikolatayı kendisi yapmaya karar verdi. Öncelikle kendi ailesi için denemeler yapan Şenel, olumlu geri dönüşler aldıktan sonra Dubai çikolatasını satışa sunmaya başladı.

Şenel, Dubai çikolatasını hazırlamak için birinci sınıf bitter çikolata kullandıklarını, Elazığ'dan temin ettikleri kadayıf, tahin ve fıstık kreması ile birleştirerek müşterilere sunduklarını belirtti. "Bizim çikolata tarifimizde bitter çikolata kullanmayı tercih ediyoruz çünkü bu, lezzeti artırıyor," diyen Şenel, çikolataya olan talebin yüksek olduğunu vurguladı. 

Çankırı'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu başladı! Çankırı'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu başladı!

Yaklaşık üç gündür üretime başladıklarını ve her geçen gün daha fazla müşterinin Dubai çikolatasını sorduğunu aktaran Şenel, "Fiyatlarımız uygun; çünkü el yapımı üretim yapıyoruz," ifadelerini kullandı. Gençlerin ilgisini çeken bu çikolata, artık işletmenin en çok talep edilen ürünü haline geldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı