Habertürk TV'de hafta içi her gün yayımlanan "Gün Başlıyor" programının sunucusu Ela Rümeysa Cebeci merak konusu oldu. Bu yazıda Ela Rümeysa Cebeci ile ilgili tüm bilgilere ulaşabileceksiniz.

Ela Rümeysa Cebeci kimdir?

Ela Rümeysa Cebeci, 31 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi'nde tamamlayan Cebeci, Bahçeşehir Üniversitesi'nde oyunculuk alanında yüksek lisans yaptı. Ela Rümeysa Cebeci İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Siyaser ve Kültürel İncelemeler Bölümü'nde master derecesi aldı ve şu anda Nişantaşı Üniversitesi'nde Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nde Öğretim Üyesi olarak görev yapıyor.

2011 yılında İstanbul FM radyosunda radyo kariyerine başlayan Ela Rümeysa Cebeci, daha sonra dizi ve filmlerde de rol almaya başladı. "Kanıt", "Şevkat Yerimdar" ve "Fatih 1453" gibi yapımlarda yer aldı.

Ela Rümeysa Cebeci

Kariyerine TRT 1'de muhabir olarak başlayan ve sonrasında TV100'de spikerlik yapmaya başlayan Ela Rümeysa Cebeci, şu anda Habertürk TV'de hafta içi her gün sabah 6 ile 9 saatleri arasında "Gün Başlıyor" adlı programın sunuculuğunu sürdürmektedir.

Ela Rümeysa Cebeci kaç yaşında?

Ela Rümeysa Cebeci, 31 Mayıs 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. Buna göre 2024 yılı itibarıyla 36 yaşındadır.

Fuat Keyman kimdir? Ne iş yapıyor? Fuat Keyman kimdir? Ne iş yapıyor?

Ela Rümeysa Cebeci evli mi?

Ela Rümeysa Cebeci'nin evli olup olmadığı hakkında kamuoyuyla paylaşılan herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi