Hercai dizisinde Miran karakterini canlandıran ünlü oyuncu Akın Akınözü'nün annesi, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. 

Akın Akınözü'nün annesi kimdir?

Yakışıklı oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü'dür. Özlem Akınözü, 13 Ekim 1964 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. İlköğretimini Ahmet Vefik Paşa İlköğretim Okulu'nda tamamladıktan sonra Özel Yükseliş Koleji ve Özel Yenişehir Koleji'nde eğitim gördü.

Akınözü, Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Özlem Akınözü, seslendirme sanatçısı olarak TRT, özel kanallar ve reklam filmleri gibi çeşitli platformlarda çalışmalar yaptı.

Akın Akınözü

Özlem Akınözü'nün yer aldığı projeler

Özlem Akınözü, 'Sensiz Olmuyor', 'Sahte Prenses', 'Dicle', 'Tek Türkiye', 'Karagül', 'Zeytin Tepesi', 'Payitaht Abdülhamid' ve 'Deliha 2' gibi birçok yapımda rol almıştır.

Ioanna Kuçuradi kimdir? Evli mi, kaç dil biliyor? Ioanna Kuçuradi kimdir? Evli mi, kaç dil biliyor?

Özlem Akınözü hastalığı ne?

Özlem Akınözü'nün bir süredir kanser tedavisi gördüğü biliniyordu. Ünlü oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, aynı mesleği paylaştığı oğlu tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Uzun süredir kanser tedavisi gören Özlem Akınözü'nü kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Akın Akınözü, göz yaşlarına hakim olamadı.

Akın Akınözü'nün babası kimdir merak ediyorsanız: https://www.cankirihaber.net/akin-akinozu-babasi-kimdir

Kaynak: Haber Merkezi