Dursun özbek, Türkiye'nin önde gelen spor kulüplerinden biri olan Galatasaray Spor Kulübü'nün eski başkanı ve başarılı bir iş adamıdır. Özellikle otomotiv ve turizm sektörlerinde etkinlik göstermiştir. Dursun Özbek'in Galatasaray aşkının yanı sıra diğer ilgi alanları da merak konusudur. Servetinin ne kadar olduğu ve hangi oteller ile şirketlerin sahipliğini yaptığı konuları da araştırılanlar arasındadır.

Dursun Özbek'in serveti ne kadar?

2022 yılında yeniden Galatasaray Spor Kulübü başkanlığına seçilen Dursun Özbek, Türkiye'nin en başarılı iş adamlarından biri olarak kabul ediliyor ve her yıl prestijli Forbes dergisinin zenginler listesinde sürekli olarak yer alıyor. 

Dursun Özbek'in servetinin kesin miktarı açıklanmazken, 300 milyon Dolar civarında bir servete sahip olduğu tahmin ediliyor. Özbek'in zenginliğinin kaynakları arasında Galatasaray başkanlığı, kulüpler birliği vakfı başkanlığı ve sahibi olduğu oteller zinciri gibi önemli yatırımları yer alıyor. Ayrıca kişisel yatırımları da servetine katkı sağlayan faktörler arasında sayılabilir.

Vedat Erbaş kimdir? Pasha Group kime ait? Vedat Erbaş kimdir? Pasha Group kime ait?

F9C9Badd E699 4Db7 8Bc0 Aff01A538583-1

Dursun özbek'in kaç oteli var?

Dursun Özbek'in sahip olduğu otellerin sayısı 2024 itibariyle 6'dır. Bu oteller, genellikle turizm sektöründe önemli yer tutan ve farklı bölgelerde konumlanan otel zincirlerinden oluşmaktadır.

Dursun Özbek'in sahip olduğu otellerin listesi 2024 itibariyle şu şekildedir:

  • Point Hotel Taksim
  • Point Hotel Barbaros
  • Point Hotel Ankara
  • Nippon Hotel Taksim
  • Kimeros Park Holiday Village Kemer
  • Kimeros Ma Biche Hotel Kemer
Kaynak: Haber Merkezi