Bitkisel tedavi yöntemleri konusunda uzmanlaşmış bir sağlık profesyoneli olan Doktor Hakan Özkul gündeme geldi. Bu yazıda Doktor Hakan Özkul ve kliniği hakkında detaylı bilgiye ulaşabileceksiniz. 

Doktor Hakan Özkul kimdir?

Fitoterapist Dr. Hakan Özkul, 1967 yılında Ankara'da doğdu. İlköğrenimini İzmit Lisesi'nde tamamladıktan sonra, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Ayrıca, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Fakültesi'nden de diplomasını aldı ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nde yüksek lisans yaptı. Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Fitoterapi Eğitimi'ni tamamlayan Dr. Özkul, işyeri hekimliği sertifikasına da sahiptir. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Doktor Hakan Özkul Kimdir

Fitoterapist Dr. Hakan Özkul, bitkisel tedavi yöntemleri konusunda uzmanlaşmış bir sağlık profesyonelidir. Sağlık alanındaki eğitimleri ve sertifikalarıyla, bitkisel tedavi (fitoterapi) uygulamaları üzerine çalışmalar yapmaktadır. Fitoterapi, bitkilerin hastalıkların tedavisinde ve sağlık sorunlarının yönetiminde kullanılması üzerine odaklanır. Dr. Özkul, bu alanda danışmanlık, tedavi planları oluşturma ve bitkisel ürünlerin kullanımını yönlendirme gibi hizmetler sunmaktadır. Ayrıca, işyeri hekimliği sertifikasına sahip olması nedeniyle işyerlerinde sağlık ve güvenlik konularında da danışmanlık yapabilir.

Sibel Kekilli kimdir? Nasıl meşhur oldu? Sibel Kekilli kimdir? Nasıl meşhur oldu?

Doktor Hakan Özkul yeri neresi?

Doktor Hakan Özkul'un kliniği İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde bulunmaktadır. Klinik, haftanın 6 günü hizmet vermektedir. Pazar günleri ise kapalıdır.

Kaynak: Haber Merkezi