Nazilli Belediyesi, vatandaşların belediye hizmetlerine daha kolay ve hijyenik bir şekilde erişimini sağlamak amacıyla "Nazkart"ı hayata geçirdi. Bu yeni uygulama, öncelikli olarak belediyeye ait su dolum noktalarında kullanılmak üzere tasarlandı ve Nazillililer tarafından büyük ilgi görüyor. Vatandaşlar, su dolum işlemlerini artık Nazkart aracılığıyla daha pratik bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Nazkart, Nazilli Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı Su Matik biriminden temin edilebiliyor. Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Nazkart’ın sadece su dolum noktalarıyla sınırlı kalmayacağını, ilerleyen süreçte belediyeye ait otopark, restoran, park ve kafelerde de geçerli olacağını belirtti. Bu doğrultuda çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Tetik, “Nazkart’ın tüm Nazilli’ye hayırlı olmasını diliyorum. Yakın zamanda bu kartları daha kapsamlı bir hale getirerek daha fazla hemşehrimize ulaştıracağız” dedi.

Aksaray’da Aile İçi Şiddet Faciası: Koca Karısını Vurdu, Babası Damadını Vurdu Aksaray’da Aile İçi Şiddet Faciası: Koca Karısını Vurdu, Babası Damadını Vurdu

Nazilli Belediyesi, Nazkart ile vatandaşlara modern ve pratik bir hizmet sunmayı amaçlıyor. Kartın kullanım alanlarının genişletilmesi, vatandaşların belediye hizmetlerine erişimini daha da kolaylaştıracak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı