Son döneme damgasını vuran televizyon dizisi Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör, magazin basını tarafından sürekli gündeme getiriliyor. Sık sık magazin muhabirlerinin kameralarına yakalanan Doğukan Güngör, izleyenlerde merak uyandırmaya devam ediyor.

Doğukan Güngör kimdir?

Doğukan Güngör, 1 Temmuz 1996 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Oyunculuk eğitimini 2017 yılında Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünde tamamlayan Güngör, "Othello", "Umut", "Bizim Köy Geleneği" ve "Kimsenin Hikayesi" gibi tiyatro oyunlarında rol alarak oyunculuk yolculuğuna başladı. Daha sonra Harika Uygur'dan Chubbuck yöntemini öğrendi.

Doğukan Güngör kimdir?Chubbuck yöntemi, oyunculuk alanında kullanılan bir teknik ve yaklaşımdır. Ivana Chubbuck tarafından geliştirilmiştir ve oyuncuların performanslarını derinleştirmek, duygusal yoğunluğu artırmak ve karakterlerini daha etkili bir şekilde canlandırmalarını sağlamak amacıyla kullanılır.

Alaattin Çakıcı kimdir? Suçları neler? Alaattin Çakıcı kimdir? Suçları neler?

Televizyon serüvenine Meryem dizisiyle başlayan Güngör, şimdilerde sevilen dizi Kızılcık Şerbeti'nde Fatih karakterini canlandırmaktadır. Yakışıklı oyuncu Doğukan Güngör'ün boyu 167 cm ve ağırlığı ise 56 kg'dır. 

Doğukan Güngör'ün sevgilisi kim?

27 yaşındaki oyuncu Doğukan Güngör, dizi setinde eski sevgilisi Sıla Türkoğlu ile öpüşme krizi yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Geçtiğimiz haftalarda ise dansçı sevgilisi 26 yaşındaki Aleyna Yalçın ile ilk kez Etiler'de görüntülendi.

Whatsapp Image 2024 07 09 At 21.34.55Dansçı sevgilisi Aleyna Yalçın ile kameralara yakalanan yakışıklı oyuncu magazin muhabirlerine "bunu yayınlamayalım, ben size başka bir röportaj vereyim." demişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu görüntülerin ardından bu kez de Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu ile, Çeşme'de görünütlendi.

Bu görüntülerin arından Güngör sessizliğini korurken Aleyna Kalaycıoğlu magazin mikrofonlarına "Arkadaşımın arkadaşı kendisi. Beach'te birlikteydik. Telefondan bir şey gösteriyordu. Güneş de vardı. O da kolunu attığı için öyle bir görüntü ortaya çıkmış. Ama zaten bu saatten sonra arkadaşım da değil kendisi. Hoş olmayan şeyler yani. Aramda bir şey olması onunla imkansız" şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2024 07 09 At 21.35.06

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir?

Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa'da dünyaya geldi ve çocukluğu Yalova'da geçti. Kalaycıoğlu 10 yaşındayken, annesi ile babası ayrıldı. İstanbul'a taşındıktan sonra liseyi bitirdi ve yeni bir dil öğrenerek Amerika'da havacılık mühendisliği eğitimi aldı. 

Kalaycıoğlu, yaklaşık 10 yıldır voleybol oynamaktadır. Müzikle ilgilenmeye başlayan ve Sinan Akçıl ile düet yapan Kalaycıoğlu, müzik dünyasına "Beceremedim" adlı single çalışmasıyla adım attı.

Ayrıca Survivor All Star 2024 yarışmacısı olan Aleyna, 17 Mayıs'taki eleme düellosunda Özgür ile karşılaştı ve 5-0'lık skorla yarışmadan elendi.

Kaynak: Haber Merkezi