ÖZELHABER/ AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, Doğantepe Köyü’nde düzenlenen yağmur duası programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Köy halkının yoğun ilgi gösterdiği programda, yağmur ve bereket için dualar edildi.
Doğantepe’deki etkinlikte vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Erdoğan, köylülerin taleplerini dinledi ve manevi atmosferde edilen dualara eşlik etti. Kurbanların da kesildiği programda, toplu dua ile rahmetin ve bereketin ülkeye ve bölgeye ulaşması temenni edildi.
Programın ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Koray Erdoğan, “Doğantepe Köyümüzde yağmur duası programında hemşehrilerimizle bir araya geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu güzel birlikteliğin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah,” ifadelerini kullandı.
Etkinlik, köy halkının birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiği manevi bir buluşma olarak öne çıkarken, AK Parti teşkilatının katılımı da dikkat çekti. Yağmur duası programları, hem doğaya rahmet çağrısı hem de toplumsal dayanışma açısından önem taşıyor.