Son günlerde Polat ailesinin davasının görülmesi üzerine Polat ailesi yeniden gündeme geldi. Sıla Doğu da kamuoyu tarafından merak edilmeye başlandı. Sıla Doğu ile ilgili detaylı bilgilere bu yazıda ulaşabilirsiniz.

Sıla Doğu kimdir?

Sıla Doğu, Adana'da dünyaya gelmiştir ve Dilan Polat'ın kız kardeşidir. Doğu, 1,75 metre boyunda ve 53 kilo ağırlığındadır. Boğa burcudur ve güzellik uzmanı olarak çalışmakta ve aynı zamanda dijital medya içeriği yaratmaktadır. 2015 yılında Dilan Polat ile birlikteİstanbul'da daha sonra Dilan Polat'ın adını alacak bir güzellik merkezi kurmuştur.

Dilan Polat Kardeşi Sıla Doğu

Sıla Doğu kaç yaşında?

Kaynaklarda Sıla Doğu'nun, 6 Mayıs 1996 tarihinde dünyaya geldiği yönünde bilgiler bulunmaktadır fakat Sıla Doğu, Dilan Polat'ın ablasıdır. Dilan Polat ise 33 yaşındadır. Buna göre Sıla Doğu'nun 33 yaşından büyük olması gerekir.

Hayri Kozanoğlu kimdir? Aslen nereli? Hayri Kozanoğlu kimdir? Aslen nereli?

Sıla Doğu tutuklandı mı?

İstanbul'da 1 Kasım 2023'te düzenlenen operasyonda aralarında Sıla Doğu ve Can Doğu'nun da bulunduğu 24 kişi yakalandı. Operasyonun ardından şüphelilerden 16'sı yakalandı. Geçtiğimiz aylarda aralarında Sıla Doğu ve Can Doğu'nun da bulunduğu bazı şüpheliler serbest bırakıldı. 

Sulh Ceza Hakimliği, Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat'ın tutukluluk sürelerine devam kararı verdi. Ancak Sıla Doğu ve Can Doğu'nun tutuklulukları sonlandırıldı ve serbest bırakıldılar.

Dilan Polat Kardeşi Sıla Kimdir

Sıla Doğu daha önce de gözaltına alınmıştı

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla oğu'nun canlı yayında kokain kullandığını iddia eden bir açıklama yapması, bu görüntülerin gerçekliğinin araştırılmasına yol açmıştı. 

Sıla Doğu, polis tarafındangözaltına alınarak sorgulanmak üzere polis merkezine götürülmüştü ancak daha sonra serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi