Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, ters şeritten ilerleyen bir otomobil, motosikletle kafa kafaya çarpıştı. Kaza, Denizli-Aydın yolu Kumkısık mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 20 SY 097 plakalı otomobil, hızla ters şeride girerek, 72 ABV 238 plakalı motosikletin sürücüsü Soykan Abay (18) ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle, motosiklet sürücüsü Abay yaklaşık 50 metre, arkasındaki genç kadın ise 20 metre savruldu.

Olayı gören vatandaşlar ve diğer sürücüler, kazaya müdahale ederek ilk yardımı yaptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Abay’ı Denizli Devlet Hastanesi'ne, kimliği henüz belirlenemeyen genç kadını ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü. Abay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yanındaki genç kadının durumunun kritik olduğu ve yoğun bakımda tedavi altında olduğu öğrenildi.

Malatya’da feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı Malatya’da feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Kazaya neden olan ve ters yönde ilerleyen sürücü gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Hayatını kaybeden Soykan Abay'ın cenazesi, yarın Kayıhan Merkez Camii'nde öğle namazından sonra defnedilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı