Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, sosyal medya hesabından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel anlamlı bir paylaşım yaptı. Vali Taşolar, Dr. Refik Saydam İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı "Cumhuriyet Postası" gazetesini tanıtarak, Cumhuriyet’in ilanını müjdeleyen bir mesajla takipçilerine seslendi.

Vali Taşolar, paylaşımında "Yazıyooor: Efendiler! Yarın Cumhuriyet’i ilan edeceğiz" ifadesiyle Cumhuriyet’in ilan edildiği döneme atıfta bulundu. Dr. Refik Saydam İlkokulu öğrencilerinin Cumhuriyet Bayramı için hazırladığı bu özel gazeteyi kendilerine ulaştırdığını belirten Taşolar, çocukların Cumhuriyet sevgisini yansıtan bu anlamlı hediyeyi sosyal medyada paylaşarak coşkuyu yaydı.

Cumhuriyet’in 101. yıl dönümünü kutladığımız bu günlerde, Vali Taşolar’ın paylaşımı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü ve beğeni topladı. Çocukların hazırladığı "Cumhuriyet Postası" gazetesi, genç neslin Cumhuriyet değerlerini yaşatma konusundaki bağlılıklarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Erzurum'da sağlık çalışanları Gazze için sessiz yürüyüşe devam etti Erzurum'da sağlık çalışanları Gazze için sessiz yürüyüşe devam etti

Kaynak: Berkay Tozlu