Kastamonu'da Yamaç Paraşütü Turizmi: Yeni Destinasyon ve Eğitim Merkezi Kastamonu'da Yamaç Paraşütü Turizmi: Yeni Destinasyon ve Eğitim Merkezi

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında Türkiye A Milli Futbol Takımı, Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Karşılaşmayı Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda protokol tribünden izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, müsabaka sonrası Türk Milli Takımı oyuncularını soyunma odasında ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, futbolcuları tek tek tebrik ederek, "Hepinizi tebrik ediyorum. Her ne kadar bugün bu sonucu almak zorunda kaldıysak da siz bizim şampiyonumuzsunuz. Biz sizden memnunuz. Gelecekte de bu işi götüreceğimize inanıyorum. Buraya kadar çok başarılı getirdiniz" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı