Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22-24 Ekim tarihleri arasında Tataristan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan’da düzenlenen BRICS Zirvesi’ne katılmak üzere Rusya’ya gitti. Özel uçak "CAN" ile saat 10.35’te yola çıkan Erdoğan, Esenboğa Havalimanı’nda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Valisi Vasip Şahin ve AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala gibi isimler tarafından uğurlandı.

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan: “Bayramören için durmak yok!” AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan: “Bayramören için durmak yok!”

Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan ile birlikte Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, MİT Başkanı İbrahim Kalın ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik de eşlik etti. Zirve kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor. İki liderin, ikili ilişkiler ve uluslararası gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulunması planlanıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı