Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, önce Pursaklar’da ardından Keçiören’de yapılan iftar programlarına katıldı.

Düzenlenen iftar programlarında Altonok’a AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör, Pursaklar Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Ertuğrul Çetin, Cumhur İttifakı Keçiören Belediye Başkan adayı Zafer Çoktan eşlik etti.

“Ankaralı ‘Altınok çözer’ diyor”

Pursaklar’da düzenlenen iftarda  konuşan Altınok, büyükşehir belediyesinden Pursaklar’a hizmet gitmediğini söyledi. Pursaklar belediyesinin kendi imkanlarıyla bir çok eser yaptığını anlattı.

Altınok, 31 Mart’tan sonra çevre yolu dahil, kültür merkezleri, spor tesisleri, kütüphaneler, teknoloji merkezleri, bilişim vadileri ile  Ankara’nın dünya başkenti olacağını söyledi.

Ankara’nın trafik sorunlarına dikkat çeken Altınok, “Ankara’da trafik problemini kim çözer? Anketler diyor ki Altınok çözer. Ankara’da trafik problemi, otobüslerde doluluk problemi son bulacak. Bu problemleri kim bitirir diye sorulduğunda Ankaralı diyor ki ‘Altınok halleder’ diyor. İnşallah 31 Martta desteklerinizle Pursaklar’da Ertuğrul Çetin, Büyükşehirde Altınok” dedi.

Turgut Pursaklar

“Ankaralı hizmeti seçecek”

Altınok, Pursaklar’ın ardından  Balâlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Keçiören’deki iftar programına katıldı. Ankaralılar’ın 31 Mart’ı fırsata çevirmesi gerektiğini belirten Altınok, “Bu fırsatı değerlendirelim. Balâlı bir hemşehriniz, Ankaralı bir hemşehriniz, Ankara’nın köylerini bilen, Ankara’yı bilen, 20 yıllık bir tecrübesi olan, bir gecekondu şehrini bir dünya kenti yapan, bir turizm merkezi yapan ve 20 yıllık görev süresince Allah’a çok şükür paralı pullu lekesi olmayan, sizden olan bir aday Altınok hemşehriniz var. Bir de sosyal medyada reklam yapanlar var. Ankaralı tercihini yapacak hizmeti seçecek” dedi.

 

“Ankaralı ‘sana güveniyoruz’ diyor”

14 Mayıs seçimlerinde Cumhur ittifakının yüzde 45, Cumhuriyet Halk Partisi’nin oyu yüzde 30.59 olduğunu hatırlatan Altınok, “Cumhuriyet Halk Partisi’nden olan hemşehrilerimizden, vatandaşlarımızdan sokakta ‘sana oy vereceğiz’ diyen bir sürü vatandaşımız var. ‘Sen Ankara’ya çok hizmet edeceksin. Sana inanıyoruz. Sana güveniyoruz. Ankara’nın problemlerini Altınok çözer. Oyumuzu sana vereceğiz’ diyorlar. Şurada az bir zamanımız kaldı. Ankara’yı eserlerle donatacağız hem Balâ’yı hem Ankara’yı bir dünyaya başkenti yapacağız. Bu arada büyükşehirde çalışan hiçbir işçimizin çoluğunun, çocuğunun rızkıyla oynamayacağız. İnsanın rızkıyla şeytan oynar.” dedi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Almanya'da Ticaret Bakanı Ömer Bolat Almanya'da

Altınok ayrıca pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katlımlarıyla açılışını gerçekleştirecekleri Atatürk Cumhuriyet Kulesi’ni bir kez daha hatırlatarak:

“İnşallah pazartesi saat 16:00’da Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla Atatürk Cumhuriyet Kulemizin açılışını yapacağız. İnşallah pazartesi hepinizi Kulemizin açılışına bekliyoruz” diye konuştu.

Muhabir: Furkan Ercan