ÖZELHABER/ 5 Temmuz'da "𝓓𝓾̈𝓷𝔂𝓪 𝓑𝓪𝓭𝓶𝓲𝓷𝓽𝓸𝓷 𝓖𝓾̈𝓷𝓾̈" etkinliği kapsamında, Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda renkli bir etkinlik gerçekleşti. Etkinliğe çocuklar ve veliler bir araya gelerek gönüllerince Badminton oynadılar.

Etkinliğin amacı, sporun ve hareketin önemini vurgulamak ve aileler arasında sağlıklı bir etkileşim ortamı yaratmak. Katılımcılar, Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda keyifli bir gün geçirerek badminton oynama fırsatı buldular.
Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği etkinlik, çocukların sporla tanışmasını ve ailelerin birlikte zaman geçirmesini teşvik etmek için önemli bir platform sağladı.

Alaçatıspor'da Yeni Dönem: Ozan Gençalp Başkan Seçildi Alaçatıspor'da Yeni Dönem: Ozan Gençalp Başkan Seçildi

Ekrem Şahin Spor Hizmetleri Müdürü, "Bugün 5 Temmuz Dünya Badminton Gününü kutlamaktayız. Bugüne özel bakanlığımız bir proje gerçekleştirdi. Baban, annen ve sen eee raketini al sen de katıl birlikte Badminton oynayalım. Dünya gününde çocuklarımız Badminton oyunayan sporcularımız, Badminton'a gönül vermiş çocuklarımız, gençlerimiz anneleriyle, babalarıyla, ağabeyleriyle Hasan Fehmi Gökçen spor salonumuza iştirak ettiler. Bugün  yarışma var. Yarışmadan ziyade güzel bir toplanma günü oldu. Bu dünya Badminton günü. Velilerimiz de sahalarımızda, salonlarımızda ağırlamış olduk. Hem de çocuklarının bulundukları ortamda salonlarda neler yapılıyor, antrenman alanları, nasıl  görmeleri için bugün onları da sahaya, bizzat Badminton oynamaya davet ettik. "

Kaynak: Berkay Tozlu