ÖZEL HABER/ Çankırı Belediyesi, çocuklar için özel bir etkinlik düzenliyor. Çankırı'da çocukların hayal dünyasını renklendirecek Pony Club, 25 Ağustos Pazar günü saat 16.30’da, Çankırı Belediyesi Otoparkı'nda çocuklarla buluşacak. Sevimli pony atlarıyla keyifli gezintiler yapma ve çeşitli eğlenceli etkinliklerle vakit geçirme fırsatı sunacak olan bu etkinlik, aileler ve çocuklar için unutulmaz anlar vaat ediyor.

Bakan Ersoy Çankırı’da: Yıldıztepe ve Çerkeş’te İncelemelerde Bulundu Bakan Ersoy Çankırı’da: Yıldıztepe ve Çerkeş’te İncelemelerde Bulundu

Çankırı Belediyesi, çocuklar için heyecan verici bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Pony Club, 25 Ağustos Pazar günü saat 16.30'da Çankırı Belediyesi Otoparkı'nda kurulacak. Çocuklar, burada sevimli pony atlarıyla keyifli gezintilere çıkma fırsatı bulacak ve birçok farklı çocuk etkinliğiyle eğlenceli zaman geçirecek. Etkinlik, polis evi yanında bulunan otopark alanında gerçekleştirilecek. Çankırı’daki aileler, çocuklarına unutulmaz bir gün yaşatmak için bu etkinliğe davet ediliyor.

Kaynak: Şulenaz Durlanık