CHP Bandırma İlçe Örgütü'nde son günlerde yaşanan gelişmeler, parti içindeki tansiyonu giderek artırıyor. İç çekişmeler ve ayrıştırmaların sonucunda, birçok üyenin topluca istifa etmeye hazırlandığı iddia ediliyor. Parti içindeki bu gerginlik, son olarak Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın CHP Bandırma İlçe Kadın Kolları Yönetimi ve diğer parti üyeleri ile Bandırma Belediyesi’ne ait Çamlık Kafe’de düzenlediği kahvaltıya yönelik tepkilerle doruk noktasına ulaştı.

Develi'de İYİ Parti'den Ayrılık: Ağca ve 7 Arkadaşı İstifa Etti Develi'de İYİ Parti'den Ayrılık: Ağca ve 7 Arkadaşı İstifa Etti

Kahvaltıya 85 kişi katılırken, davet edilmeyen birçok kadın üye, bu durumdan dolayı hayal kırıklığına uğradı. Davet edilmeyen kadın üyeler, parti binasına giderek CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak’a ve CHP Bandırma Kadın Kolları Başkanı Filiz Özdemir’e tepkilerini dile getirdi. CHP İlçe Başkanı Mehmet Atak, olayla ilgili sessizliğini sürdürürken, Filiz Özdemir ise kendilerine yanıt olarak, “Kahvaltıya, Dursun Mirza’nın başkanlık süresince onunla birlikte çalışan ve destek veren kadınlar çağrıldı,” şeklinde bir açıklama yaptı.

Kahvaltıya davet edilmeyen kadın üyeler, sosyal medyada Belediye Başkanı Dursun Mirza ve CHP Bandırma Kadın Kolları Başkanı Filiz Özdemir’in kahvaltı paylaşımına yorumlar yazarak, kendilerine haber verilmediğini ve davet edilmediklerini belirttiler. Bu tepkilere yanıt olarak, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Ablacım, ben haberi olmayan kadınlarımıza da ayrıca bir kahvaltı vereceğim. Sen ve diğer arkadaşlarımız üzülmesin lütfen,” diyerek yaşanan olayı yatıştırmaya çalıştı.

Ancak bu olay, parti içindeki gerilimi daha da artırırken, istifa edecek üyelerin sayısının ne kadar olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Parti içinde yaşanan bu kriz, CHP Bandırma İlçe Örgütü’nün geleceği ve iç dinamikleri açısından önemli bir sınav olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı