ÖZEL HABER/Çankırı Futbol Kulübü'nün Bölgesel Amatör Lig'deki ilk maçına sayılı günler kala, Teknik Direktör Çetin Demir önemli açıklamalarda bulundu. 6 Ekim 2024 Pazar günü deplasmanda oynanacak olan karşılaşma öncesinde takımının son durumunu değerlendiren Demir, sezon hazırlıkları ve hedeflerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Genç Yarenler, Çankırı FK İçin Hazır: Maç Öncesi Büyük Coşku Genç Yarenler, Çankırı FK İçin Hazır: Maç Öncesi Büyük Coşku

Antrenman sonrası Çankırı FK'nın performansını değerlendiren Çetin Demir, "Sezon öncesi yoğun bir kamp dönemi geçirdik. Takım olarak fiziksel ve mental açıdan hazırız. İlk maçımız deplasmanda olacak, rakibimizin güçlü olduğunu biliyoruz ancak biz de hazırlıklarımızı en iyi şekilde yaptık" dedi. Takımın adaptasyon sürecine de değinen Demir, yeni transferlerin takıma hızla uyum sağladığını belirtti.

Maça dair beklentilerini paylaşan deneyimli teknik adam, "Hedefimiz sezon boyunca istikrarlı bir performans sergilemek ve Çankırı'yı en iyi şekilde temsil etmek. Taraftarlarımızın desteğiyle daha güçlü olacağız" ifadelerini kullandı.
Çankırı FK, 6 Ekim'deki karşılaşmada ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

HABER: Burak Kaya

 

Kaynak: Burak Kaya