Çerkeş’te 2024-2025 eğitim-öğretim yılı coşkuyla başladı. Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, yeni eğitim döneminin ilk gününde 80. Yıl İlköğretim Okulu’ndaki açılış törenine katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Bu anlamlı etkinliğe Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler de katıldı.

Başkan Sopacı, öğrenciler tarafından sıcak bir şekilde karşılandı ve açılış konuşmasında, eğitim yılına dair umut dolu dileklerde bulundu. Başkan Sopacı, “Her yıl olduğu gibi, bu yıl da eğitim-öğretim yılı açılışında ilçemizdeki farklı okullarda aranızda olmayı sürdürüyorum. Bu yıl da bu geleneği bozmak istemedim. Geleceğimizin teminatı gençlerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Her zaman öğrencilerimizin ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğim. Onlar kadar heyecanlandık, onlardan enerji aldık ve çok mutlu olduk. 2024-2025 eğitim-öğretim yılı açılışında, okullarına kavuşan ve öğretmenleriyle buluşan yavrularımızın heyecanına ve neşesine ortak olduk. Geleceğimiz olan öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize başarılar diliyorum,” şeklinde konuştu.

GESKON’dan öğrenci affı çağrısı: Gençler için yeni bir şans talep edildi GESKON’dan öğrenci affı çağrısı: Gençler için yeni bir şans talep edildi

Başkan Sopacı’nın bu yılki eğitim açılışına gösterdiği ilgi ve destek, ilçedeki eğitim camiası tarafından takdirle karşılandı. Başkan’ın katılımı ve içten dilekleri, 80. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri ve velileri üzerinde büyük bir etki yarattı. Çerkeş Belediyesi’nin eğitime verdiği önem ve destek, yeni eğitim yılında da devam edecek gibi görünüyor.

HABER: Burak Kaya

Başkan Sopacı5
Başkan Sopacı4
Başkan Sopacı3
Başkan Sopacı2
Başkan Sopacı

Kaynak: Burak Kaya