Çankırı Çerkeş’te 165 Konutluk TOKİ Projesi Son Aşamaya Geldi Çankırı Çerkeş’te 165 Konutluk TOKİ Projesi Son Aşamaya Geldi

Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Örenli Köyü'nde ikamet eden Şehit Durmuş Katırcıoğlu’nun ailesini ziyaret etti. Kaymakam Bulgurlu'ya ziyaret sırasında İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkurt, İlçe Jandarma Komutanı Üst. Uğur Kaya, Orman İşletme Müdürü Faruk Yazıcı ve Komiser Fırat Din eşlik etti.
Şehidin babası Aziz Katırcıoğlu ve annesi Sultan Katırcıoğlu ile bir süre sohbet eden Kaymakam Bulgurlu, aileye herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Bulgurlu, şehitlerimizin ve gazilerimizin en kıymetli değerlerimiz olduğunu, ailelerinin ise bizler için kutsal bir emanet olduğunu vurguladı. Aileyle bir araya gelmekten onur duyduğunu belirten Bulgurlu, devletin her zaman yanlarında olduğunu, kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti. Ziyaretin sonunda Kaymakam Bulgurlu, aileye sağlık, huzur ve esenlik temennilerini ileterek tekrar görüşmek dileğinde bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi