Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, 1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla ilçedeki çocuklar için özel bir etkinlik düzenleyeceklerini açıkladı. Başkan Sopacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, etkinliğin 7 Ekim Pazartesi günü saat 18:30’da Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceğini duyurdu. Çocuklar için düzenlenen bu özel etkinlikte palyaço ve Mickey maskotları, sihirbaz gösterileri, yüz boyama etkinlikleri yer alacak.

Başkan Sopacı, etkinliğe tüm çocukları davet ederek, çocukların keyifli vakit geçirebileceği bir program hazırladıklarını belirtti. Etkinlik boyunca çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır gibi çeşitli ikramlar da sunulacak. Çerkeş Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinlikte, çocuklar hem eğlenecek hem de unutulmaz bir gün geçirecek. Sopacı, sosyal medya mesajında etkinlik hakkında şu ifadelere yer verdi:  "Bir Ekim Dünya Çocuk Günü münasebetiyle 7 Ekim Pazartesi günü saat 18:30'da Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezinde etkinlik düzenlenecek. ilçemizdeki çocuklarımızın keyifli vakit geçirebilecekleri Palyaço , Mickey Maskot , Sihirbaz Show gösterileri ile Yüz Boyama etkinliği olan, Pamuk Şeker, Patlamış Mısır ve çeşitli ikramların olacağı çocuk etkinliği programımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Çerkeş Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar’dan Duygusal Veda: Halktan Helallik İstedi Çerkeş Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar’dan Duygusal Veda: Halktan Helallik İstedi

Bu eğlenceli etkinlik, çocukların sosyal bir ortamda güzel anılar biriktirmesi ve eğlence dolu bir akşam geçirmeleri için planlanmış durumda.

Kaynak: Berkay Tozlu